saeid3 2014-09-22 راسشو بخوای منم شک دارم بتونم جنسیتتو احراز کنم.....خودت یه کمکی نمیکنی؟!!!!!!!!!!خخخخ
saeid3 2014-09-22 پیچک اونوقتی که جنسیتت محرز شد...با فونته 7 تو تمامه تاپیکا لوت میدم......خخخخخخخخخخخخخخخ
marzi ba 2014-09-22 ههههههههههه پیچی زرافه هام سلوم دارن خدمتت اینا خودشون اومدن عرض ادب کنن [img] [img] سلوم کنید به پیچ پیچی
ههههههههههه پیچی زرافه هام سلوم دارن خدمتت اینا خودشون اومدن عرض ادب کنن [img] [img] سلوم کنید به پیچ پیچی
marzi ba 2014-09-22 هههههههههه پیچی اره الان دیدم منم داشتم به این فکر میکردم بازم با هم پیام گذاشتیم ایا دل به دل راه داره؟ هووووووووووووووووووم؟:5:
هههههههههه پیچی اره الان دیدم منم داشتم به این فکر میکردم بازم با هم پیام گذاشتیم ایا دل به دل راه داره؟ هووووووووووووووووووم؟:5:
marzi ba 2014-09-22 سلووووووووووووووووووووم پیچی احوالت نیدونم چرا دوس دارم هر موقع خاستم صدات کنم داد بزنم [img] اگه موشکلی هست بوگوووووووووووو[img]
سلووووووووووووووووووووم پیچی احوالت نیدونم چرا دوس دارم هر موقع خاستم صدات کنم داد بزنم [img] اگه موشکلی هست بوگوووووووووووو[img]
sepid71 2014-09-22 پزشکی چیه اخه بابا .من ک خوشم نمیاد مرسی بابت تعریف از دخترامون.خو واقعا دخترای شمال ماهن دیگه. بساز و مهربون
پزشکی چیه اخه بابا .من ک خوشم نمیاد مرسی بابت تعریف از دخترامون.خو واقعا دخترای شمال ماهن دیگه. بساز و مهربون
saeid3 2014-09-21 تو سریال پس از باران مگه یادت نیس کتایون ریاحی خانم بس بود ..مرجان محتشم ..خانم کوچیک