maxin 2014-09-20 سلام پیچی خوبی ناقابله. راستش چیدیم و برگشتیم اما اونایی که باغشون زیاده دارن تموم می کنن.دیگه زدیمشون سایه خشک یا تیزاب(کشمش)
سلام پیچی خوبی ناقابله. راستش چیدیم و برگشتیم اما اونایی که باغشون زیاده دارن تموم می کنن.دیگه زدیمشون سایه خشک یا تیزاب(کشمش)
آتشین 2014-09-20 پیچک الکی نقشه نکش اون باغا مال منن مکس سهم اندکی داره منم حاضر نیسم یادی کنم خخخخخخخخ:motat::25r30wi:
پیچک الکی نقشه نکش اون باغا مال منن مکس سهم اندکی داره منم حاضر نیسم یادی کنم خخخخخخخخ:motat::25r30wi:
آتشین 2014-09-20 پیچک الکی نقشه نکش اون باغا مال منن مکس سهم اندکی داره منم حاضر نیسم یادی کنم خخخخخخخخ:motat::25r30wi:
پیچک الکی نقشه نکش اون باغا مال منن مکس سهم اندکی داره منم حاضر نیسم یادی کنم خخخخخخخخ:motat::25r30wi:
sepid71 2014-09-20 خوووووو فرقی نداله ک.من راه رو باید خودم تهنا بیام دیگههههه هرچی میخوای باش فرق نداره
sepid71 2014-09-20 خودت بیا بگیر. نه واقعا غیرتت میذاره یه دختر ب خاطر مشتی دلار ...نه ببخشید سی دی تهنا بیاد تو این جاده پرخطر ؟ اره خوبه
خودت بیا بگیر. نه واقعا غیرتت میذاره یه دختر ب خاطر مشتی دلار ...نه ببخشید سی دی تهنا بیاد تو این جاده پرخطر ؟ اره خوبه
mahii 2014-09-20 از کجا معلوم راس میگین.ائل دستاتو از زیر در نشون بده بهدا((((( واااااای حرف دانشگارو نزنید ک باز استرسی میشم((((
از کجا معلوم راس میگین.ائل دستاتو از زیر در نشون بده بهدا((((( واااااای حرف دانشگارو نزنید ک باز استرسی میشم((((
پیچک 2014-09-20 خخخ ماهی در واکن منم....قفل در واکن...منم...خخخ مردم بهشتی میرن دیگه ما رو محل نمیکنن... خخخ به قول بابابزرگم : راه شونی غمزه کونی...امره محل نکونی...
خخخ ماهی در واکن منم....قفل در واکن...منم...خخخ مردم بهشتی میرن دیگه ما رو محل نمیکنن... خخخ به قول بابابزرگم : راه شونی غمزه کونی...امره محل نکونی...