Fariba 90 2014-09-19 ainting: Babak Jahanbakhsh - Honarmand[TikTaraneh] Babak Jahanbakhsh - Mojezeh[TikTaraneh] Babak Jahanbakhsh - Madare Bi Gharari[TikTaraneh]
ainting: Babak Jahanbakhsh - Honarmand[TikTaraneh] Babak Jahanbakhsh - Mojezeh[TikTaraneh] Babak Jahanbakhsh - Madare Bi Gharari[TikTaraneh]
sa@@ra 2014-09-17 کاش باور کنی دوست داشتنت تنها دارایی من است با بی تفاوتی ات، مرددم نکن که گمان کنم، آن را هم ندارم تمنا میکنم ..... :riz481::riz481:
کاش باور کنی دوست داشتنت تنها دارایی من است با بی تفاوتی ات، مرددم نکن که گمان کنم، آن را هم ندارم تمنا میکنم ..... :riz481::riz481:
ba ba barghi 2014-09-05 نوش جان ,نوش جان مي دونستي روغن تن ماهي ,سرطان زاست؟؟؟؟ بايد بريزيش دور ,اميدوارم صرفه جويي نكرده باشي و با خود روغن تن ماهي درست نكرده باشي اين غذاي لذيذ رو:d
نوش جان ,نوش جان مي دونستي روغن تن ماهي ,سرطان زاست؟؟؟؟ بايد بريزيش دور ,اميدوارم صرفه جويي نكرده باشي و با خود روغن تن ماهي درست نكرده باشي اين غذاي لذيذ رو:d
ba ba barghi 2014-09-05 من جراغ خاموش ميام؟؟؟ نه بابا اشتباه ديدي, جراغم كه روشنه ,كلا كم ميام جوجه بيشتر دوست دارم, البته از نوع اردكش جطوري ايمونو؟ خوبي؟ جه خبرا؟ اوضاع بندري خورنت خوبه؟
من جراغ خاموش ميام؟؟؟ نه بابا اشتباه ديدي, جراغم كه روشنه ,كلا كم ميام جوجه بيشتر دوست دارم, البته از نوع اردكش جطوري ايمونو؟ خوبي؟ جه خبرا؟ اوضاع بندري خورنت خوبه؟
TUMS 2014-09-02 دوستان عزیز میخام یه خونه تکونی کنم دوستان عزیزی که در لیست دوستانم هستن و پیداشون نیست حذف خواهند شد :bunnyearsmiley:
دوستان عزیز میخام یه خونه تکونی کنم دوستان عزیزی که در لیست دوستانم هستن و پیداشون نیست حذف خواهند شد :bunnyearsmiley:
هانیه 2014-08-31 قراره مهمون دسته جمعی بریم خونه شفق اینا....خخخخ....من وسانی حبیب خداییم ....:sdasdasd::25r30wi:
Fariba 90 2014-08-30 سلام میلاد.خواستم ازت دعوت کنم بیای اینجا http://olumpezeshki.ir/thread14121-11.html#post537982 بچه ها یه تغییری تو این قضیه ی چالش سطح آب یخ دادن .به اینصورت که هر شخصی یه دعا میکنه و سه نفر دیگه رو دعوت میکنه بیان یه دعا اونجا بذارن حالا یا فارسی یا عربی.مرضیه از من دعوت کرده بود منم از تو .
سلام میلاد.خواستم ازت دعوت کنم بیای اینجا http://olumpezeshki.ir/thread14121-11.html#post537982 بچه ها یه تغییری تو این قضیه ی چالش سطح آب یخ دادن .به اینصورت که هر شخصی یه دعا میکنه و سه نفر دیگه رو دعوت میکنه بیان یه دعا اونجا بذارن حالا یا فارسی یا عربی.مرضیه از من دعوت کرده بود منم از تو .