هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• قوربانام هانيه...چوخ ياشااااااااااااااااااااا...مرسي كي ياد اليسن ساغول سني...مرسي ايشالا تو هم هميشه شاد و سلامت باشي و همينطور خانواده....مرسي مرسي:riz304:
    حالا مياد صب داشته باش....البته از خداشم باشه اون طرفه ايششششش...والا:a2d3:
    مرسي مرسي آره انار خوبه از همشون خخخخخخخ...به مرحمت شوما ياشا آره حالش خوبه شكر خدا...درس و مخشم كه نه باوووووووووو رو هواس....كار و بارم اي شكر خدا ميچرخونيم...شوا چه خبر؟؟؟ درس مرس؟؟؟ازدواج؟؟؟عاقا هوچي؟؟؟؟؟
    نه ديگه به شفق گفتم ادغام كنه همه رو....حالا عب نداره سو تفاهمي شده...آخه ميدوني چرا نپرسيدم ازت چرا تيكو برداشتي چون 6 نفر ديگه از اون صميمياشم برداشته بودن ديگه كلا گفتم لابد خبطي مرتكب شدم كه برداشتن واس همون از هيچكدومتون نپرسيدم الان ديگه چون مطمئن شدم نميدوني درخواست دادم مجددا ...

ما مخلص تريمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :riz304::thanks::smilies-azardl (113
    من برنداشتم تو برنداشتي پ كي برداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sdasdasd::mad_majidonline::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
    خخخخخخخخخخخ ووووووووي ساني يا امامزاده ريچارد....خدايا توبع توبع....عاقو در هر حال من ابدا همچين كاري نكردم از خود نامردتون بپرسين ... يعني وجدانا خيلي ناراحت شدمااااااااااااااااااااااا...هيزم ترم كه ندارم بفرشوم ماشينتونم كه خط ننداختم تو سوپتون كه سوسك ننداختم هيكدوم اينا په چرا اون تيك لامصبو بداشتين تراكتور من كوووووووووووووووووووووووووو..........خخخخخخخخخخ

عاقو ما همه جوره چاكريممممممممممممممممممممممممممممممممم ...
    نخير گفتم كه من عمرا تيك كسي رو بردارم ايشششششش تازه يه سري نامرد ديگه هم برداشتن يعني حقشونه برم صد شقه شون كنم اونم كياااااااااااااااااااااااااااااا خاك وچوووووووووووووووووك
    با همينا دردم اومد به جان خودم بسمهههههههههههه خخخخخ ... پياما نرسيد هيشكدوم والا....ما كوچيكتيم باجي خيلي چاكريمممممممممممممممممممممم....راستي اين دخمل آواتارت چه نازه اوخييي شبيه هلوئه اگه دم دستته گازش بزن اخخخخخخخخي
    نخير من عمرا تيك بردارم......صفحه من عموميه هر كسي ميتونه پيغام بازرگاني بذاره تازه توش سريال و فيلمم ميتونه بذاره خخخخخ...برداشتي ديگه ايشششششششششش
    هههههههههههههه برو بابا ايششششششششششش....اينو بايس من بگم....تو و چن تا از نامرداي ديگه تيك دوستي رو برداشته بودين من دوستتون نبودم هي تيكو ميزدم هي ميومدم ميديدم باز نيس....ايشششششششششششششششششششششششش بر شما و گروهي از مشركين :(((
    :rose:سلام خواهش میشه
    خودمم نمیدونم :black_eyed:
    خخخخ مراقب خودت باش دا قیز که نخوردت خخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا