پیچک 2014-09-03 درود مکسین...فردا باید عکسا رو انتخاب کنم؟ عکس مهسا بانو و یارا برام باز نمیشه....ننمیبینم... باید چکار کنم؟
درود مکسین...فردا باید عکسا رو انتخاب کنم؟ عکس مهسا بانو و یارا برام باز نمیشه....ننمیبینم... باید چکار کنم؟
آتشین 2014-09-03 خخخ زیر میزی چیزی خواسی رو چشمم داش:bunnyearsmiley: وگرنه اختشاش موکنم همه تاپیکاتو تایپک اف میزنم خخخخخfftopic::thanks: ////////////////// نه غصه نمیخورم مگه تو اتشینو نمیشناسی انتقامو ترجیح میدم :motat:
خخخ زیر میزی چیزی خواسی رو چشمم داش:bunnyearsmiley: وگرنه اختشاش موکنم همه تاپیکاتو تایپک اف میزنم خخخخخfftopic::thanks: ////////////////// نه غصه نمیخورم مگه تو اتشینو نمیشناسی انتقامو ترجیح میدم :motat:
آتشین 2014-09-03 این سوال راستی منم بزار تو لیست عکس متناسب چند نفر جلومه؟ :sad: /////////////////////////////////// چلا حالت بده؟؟(فک نکنی رفتم پ ب شاینارو خوندما) :riz304::tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
این سوال راستی منم بزار تو لیست عکس متناسب چند نفر جلومه؟ :sad: /////////////////////////////////// چلا حالت بده؟؟(فک نکنی رفتم پ ب شاینارو خوندما) :riz304::tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
آتشین 2014-09-03 این سوال راستی منم بزار تو لیست عکس متناسب چند نفر جلومه؟ :sad: /////////////////////////////////// چلا حالت بده؟؟(فک نکنی رفتم پ ب شاینارو خوندما) :riz304::tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
این سوال راستی منم بزار تو لیست عکس متناسب چند نفر جلومه؟ :sad: /////////////////////////////////// چلا حالت بده؟؟(فک نکنی رفتم پ ب شاینارو خوندما) :riz304::tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
shayna 2014-09-02 سلام آقا مکسین... حال شما خوبه؟ تو تست اعتماد به نفس شرکت نکردین!!! خدایی نکرده خطایی از من سر زده؟ :dadad4:
سلام آقا مکسین... حال شما خوبه؟ تو تست اعتماد به نفس شرکت نکردین!!! خدایی نکرده خطایی از من سر زده؟ :dadad4:
آتشین 2014-09-02 سلامممممممممم مرسی داداش الهی غم نبینی ( حس ننه بزرگ بودن بهم دس داد با این جمله اخری ):riz277: