Fariba 90 2014-08-31 شفق ببخش این هانی و سانی بیان خونه ی هرکی چترهاشون رو وا میکنن!خخخخ هانی7977cujr38iyymsu8:
mahsaa 2014-08-30 خواهش آبجی شفقی گلم...وووی میسی....قربــــــــــونت عسیسم:heart::thanks::rose::rose:
mahii 2014-08-30 بابا چقد تو باادبی من از رو رفتم هههههههههه:ad54ad: مامانی یخورده خستم باید برم وگرنه میموندم تو مهمونداری کمک دخترم میکردم.بای بوووووووسسسسسس:riz303:
بابا چقد تو باادبی من از رو رفتم هههههههههه:ad54ad: مامانی یخورده خستم باید برم وگرنه میموندم تو مهمونداری کمک دخترم میکردم.بای بوووووووسسسسسس:riz303:
mahii 2014-08-30 شفقی دیم دوتا مهمونن ستا شربت گفتم یکیشو خودم بردارم .........با اجازه یکیشو ورداشتم............من برم خونه خودم کار دارم هههههههههههههه
شفقی دیم دوتا مهمونن ستا شربت گفتم یکیشو خودم بردارم .........با اجازه یکیشو ورداشتم............من برم خونه خودم کار دارم هههههههههههههه
شفق بانو 2014-08-30 سلام به روی ماهتون ای وای من مهمون داشتم /شرمنده نتم قط شد /نشون میده آن هستم خیلی خیلی خوش اومدین همین الان میز رو میچینم شرمنده
سلام به روی ماهتون ای وای من مهمون داشتم /شرمنده نتم قط شد /نشون میده آن هستم خیلی خیلی خوش اومدین همین الان میز رو میچینم شرمنده
هانیه 2014-08-30 شفق همه میدونن(فریبا میدونه)ما شام نمیخوریم رژیم داریم زیاد زحمت نکش اومدیم خودتو ببینیم همین جوجه کبابی خود کبابی با یکی دوتا دسر کافی خواهر..خخ
شفق همه میدونن(فریبا میدونه)ما شام نمیخوریم رژیم داریم زیاد زحمت نکش اومدیم خودتو ببینیم همین جوجه کبابی خود کبابی با یکی دوتا دسر کافی خواهر..خخ
پیچک 2014-08-30 آره دیگه منفی داد ...گفت تو گیاهی چرا نظر میدی... اشکال نداره...ما گیاها دلمون بزرگه........بزرگ...:auizz3ffy9vla57584x
آره دیگه منفی داد ...گفت تو گیاهی چرا نظر میدی... اشکال نداره...ما گیاها دلمون بزرگه........بزرگ...:auizz3ffy9vla57584x