پیچک 2014-08-30 خخخخ مرسی امتیازام تموم شده بود....(آخه این دیگه چیه ...جیره بندی داره آخه) بعدا جبران مبکنم...
شفق بانو 2014-08-29 نه چرا گیج بشن / خواهر بردار دوتایی داریم اجرا میکنیم فکر کنم من و شما گیج میشیم خخخ
mohana 2014-08-29 تشکر....:rolleyessmileyanim:البته طرحشو قبلا جایی دیده بودم هااااا))) ولی خو اون گرگ بود این موش شد :25r30wi:
تشکر....:rolleyessmileyanim:البته طرحشو قبلا جایی دیده بودم هااااا))) ولی خو اون گرگ بود این موش شد :25r30wi:
arezoo90 2014-08-29 سلام چطوری؟! با1000تا بدبختی دارم پیغام میذارم خخخخخ صفحه خودمم نمیتونم برم:-d چخده عوض شده همه چی خخخخخخ من برم با این نت نفتی پدرم در اومد:'( خوش باشی;-)
سلام چطوری؟! با1000تا بدبختی دارم پیغام میذارم خخخخخ صفحه خودمم نمیتونم برم:-d چخده عوض شده همه چی خخخخخخ من برم با این نت نفتی پدرم در اومد:'( خوش باشی;-)
mohana 2014-08-29 نقاشی ک تو پاتوق هماتو گذاشتم دیدین؟؟؟ همش تحت تغاثیر کتابای ومپایر و گرگ نما و این هاس خخخخخخخ
pashmak 2014-08-29 نمیدونم تو مفاتیح باید بینم تاپیک اعمال چله کلیمیه البته چیز خاصی ننوشته اعمال ماه ذی القعده ببین تو مفاتیح من م دعا کنی
نمیدونم تو مفاتیح باید بینم تاپیک اعمال چله کلیمیه البته چیز خاصی ننوشته اعمال ماه ذی القعده ببین تو مفاتیح من م دعا کنی