mahsa.
پسندها
441

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخ ممنونم مهسا خخخ
    ووی نوحه خون هم شدم. ههه دماغشم عین من بود؟؟:25r30wi:
    ممنونم ازت. عزیزی مهسا خانم . بزرگواری که دعا کردی. همچنیم برا شما آرزوی موفقیت دارم:riz304:
    سلام مهسا جان خوبی؟
    یه چندتا سوال خیلی مهم ازت دارم، پیام خصوصیتو بستی؟
    سلااااااااااااااااااااااااام نفس انجمن علوم پزشکی.........جونت سلامت باشه گلم....کوچولوی ما دست بوس شماست ...فدای محبتت عزیزممممممممم
    مهسا داشتیم تو چت باکس حرف میزدیم انجمن رفت رو هوا ، ببخشید

همون موقع احوال67 هم پرسیدم گفت حالش خوبه .. گفتم سراغشو گرفتی گفت سلام برسونم بهت
    میگم زشت به خاطر این راهنمایی ارزشمندمم بگم پول واریز کن؟:33::33:....نه زشت نیست:25r30wi:
    خخخخخخخخخخ....چراغ اتاقت روشن نیس؟مدیون معده ات نباش...یواشکی برو ...لو رفتی بگو اب میخوردیم...تو مسیر لو رفتی بپیچ دبیلیو سی:motat:
    زندگی به خودی خود سخت هست خودمان سخت ترش نکنیم .
    راستی زکات علم هم اموختن ان است ....من دارم بسترسازی میکنم زکات بدی....برای بسترسازی هم 000099999990000000دلار واریز کن بعد:4d564ad6:
    من حساب کردم با کلی اموزش اونم تضمینی هنوز کلی بدهکاری خیالت راحت:4d564ad6:(ما اول حساب چتاب میکنیم صرف کرد یادگیری میکنیم...)
    به منم یاد میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:
    مهسا خانم اینجا که همه میبینن سنمو :tonguesmiley:

چرا چطور مگه؟؟ واسم خواستگار میخوای بیاری؟؟
    آقا من همین الآن بگم من قصد ازدواج ندارم، میخوام درسمو ادامه بدم
    سلام
    شما دلتان پاکه
    زیارت به مسافت نیست
    بهرحال نایب الزیاره شما هستم .
    :rose:
    من مظلومم......خوش به حالت.....راستی دو ساعت بعدم یادم میاد میتونستم به فلانی این حرف بزنم اینقدر یانماخ میکنم هااااااااااااااااا....خخخخخ..نرخ های دعا رو هم فرستاده بودم....خخخ..(خداوند انسان هایی که پول را دوست میدارند بیشتر دوست میدارد....خخخ)
    میخای شوهر کنی؟یا دکترا قبول میشی افاده میایی؟هانننننننننننننننننننننننننن.....:smilies-azardl (12)(شوهر الدون میخای بیایی پیش کی از ظلم بالدیز بحرفی..):rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا