هانیه 2014-08-29 اخرین صدا کردن...؟خوبه گفتیا قیمت اون میره بالاتر....میری واسه دکترا میخونی دیگه .....تازه بعد ابان ازادی..من تا خرداد باید برم.....راستی اون خاطرات شمال بود....من تحریف کردم به جاده های شمال...خخخخ
اخرین صدا کردن...؟خوبه گفتیا قیمت اون میره بالاتر....میری واسه دکترا میخونی دیگه .....تازه بعد ابان ازادی..من تا خرداد باید برم.....راستی اون خاطرات شمال بود....من تحریف کردم به جاده های شمال...خخخخ
هانیه 2014-08-29 میشه 999999999999000000000....دلار.......فک کردی صدا کردن نام من همینجوریاست؟خخخخخخخخ:25r30wi:
پیچک 2014-08-29 آره میدونم... راستش اومدم...دیدم همه عکسای غمگین گذاشتن... مخصوصا اونی که نوتر گذاشته بود...خودم ناراحت شدم....حالا چجوری جبران کنم؟
آره میدونم... راستش اومدم...دیدم همه عکسای غمگین گذاشتن... مخصوصا اونی که نوتر گذاشته بود...خودم ناراحت شدم....حالا چجوری جبران کنم؟
هانیه 2014-08-29 نه گذاشتم فقط برا تو بخونه من ازش خوشم نمیادش....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ......جاده های شمال محال یادم بره:25r30wi:
نه گذاشتم فقط برا تو بخونه من ازش خوشم نمیادش....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ......جاده های شمال محال یادم بره:25r30wi:
AWWA 2014-08-29 اینا همش گذراست.....یه مرحله از زندگی همه ست. نه شماره قبلیشو همسرش استفاده میکنه جدیدشو خجالت کشیدم بگیرم.
اینا همش گذراست.....یه مرحله از زندگی همه ست. نه شماره قبلیشو همسرش استفاده میکنه جدیدشو خجالت کشیدم بگیرم.
AWWA 2014-08-29 میدونم عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 براهمین برام عجیبه غمگین میبینمت...عادت ندارم مث اینکه......ولی حس میکنم پخته تر از چند ماه قبلی. خودتم اینو حس کردی؟
میدونم عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 براهمین برام عجیبه غمگین میبینمت...عادت ندارم مث اینکه......ولی حس میکنم پخته تر از چند ماه قبلی. خودتم اینو حس کردی؟
mohana 2014-08-29 میری دوباره؟:dadad4: ولی نه...ناراحت نیستم..چون قراره دکترا قبول شی اینجا باشی ک نمیشههههه.... منتظرتم با خبرای خوش برگردی :28:
میری دوباره؟:dadad4: ولی نه...ناراحت نیستم..چون قراره دکترا قبول شی اینجا باشی ک نمیشههههه.... منتظرتم با خبرای خوش برگردی :28:
AWWA 2014-08-29 مهسا ممنون از حس وظیفه شناسیت و همکاریت:rose: آواتارت مبارکه...جالبه چهرش یه جورایی شبیه خودته:28:
marzi ba 2014-08-29 مهسا جون عزیزم سروری تاج سری نزن دیگه از این حرفا باجی ما کوچیک شوما هم هستیماااااااااا