Fariba 90 2014-08-30 سانی جونم از دعوت میکنم بیای اینجا:riz304: http://olumpezeshki.ir/thread14121-11.html#post537982
شفق بانو 2014-08-30 سلام به روی ماهتون ای وای من مهمون داشتم /شرمنده نتم قط شد /نشون میده آن هستم خیلی خیلی خوش اومدین همین الان میز رو میچینم شرمنده
سلام به روی ماهتون ای وای من مهمون داشتم /شرمنده نتم قط شد /نشون میده آن هستم خیلی خیلی خوش اومدین همین الان میز رو میچینم شرمنده
هانیه 2014-08-30 منم قبل اینکه بگی تو همون فکر بودم...الانا بیق ددی میاد یکبار تو صندلی داخ تذکر محترمانه داد مبنی بر زیاد بودن در نت ....اینبار فک کنم برخورد فیزیکی کنه ...خخ....مودمم حیف بشکنه کلی پول دادم....بعد چند دیقه برم دیگه کلا...
منم قبل اینکه بگی تو همون فکر بودم...الانا بیق ددی میاد یکبار تو صندلی داخ تذکر محترمانه داد مبنی بر زیاد بودن در نت ....اینبار فک کنم برخورد فیزیکی کنه ...خخ....مودمم حیف بشکنه کلی پول دادم....بعد چند دیقه برم دیگه کلا...
هانیه 2014-08-28 میخای به ناصر ایمیل بده؟من میترسیدم بره عندلیب رو هم پیدا کنه......راستی آ سلولی نقبولیده بیو زنگان قبولیده....
میخای به ناصر ایمیل بده؟من میترسیدم بره عندلیب رو هم پیدا کنه......راستی آ سلولی نقبولیده بیو زنگان قبولیده....
هانیه 2014-08-28 منم .........................عسک جواد رو نیک میخاد؟خخخخخخخخخخ.......کارا چطور پیش میره؟
هانیه 2014-08-28 سلام خوبیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.....سرم میدرده ....؟
سلام خوبیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.....سرم میدرده ....؟
ad1986 2014-08-28 خووو به نوه گلم هانی بوگو ارشد زمان ما (خیلی قدیما) اندازه چند صدتا دکترای زمان جدیدا بید منم امسال یا سال دیگه دکتری میخونم ایشالله راستی سانی آزری رو من قبول ندارم... تورک نه آزری
خووو به نوه گلم هانی بوگو ارشد زمان ما (خیلی قدیما) اندازه چند صدتا دکترای زمان جدیدا بید منم امسال یا سال دیگه دکتری میخونم ایشالله راستی سانی آزری رو من قبول ندارم... تورک نه آزری
هانیه 2014-08-28 گوگل ترنس چقدر ضایع ترجمه میکنی ؟یادت گوگل ترنس من بودی تو خیلی بهتر ترجمه میکردی با...:riz481: