م م مجید دیجی 2014-08-28 ممنون که دوباره اعلام آمادگی کردید احتمالا فصل 2 و فصل xوy البته تا 10 شهریور باید کمی صبر کنیم اگر خبری از مترجمین نشد اون وقت فصل هاشون رو واگذار کرد .
ممنون که دوباره اعلام آمادگی کردید احتمالا فصل 2 و فصل xوy البته تا 10 شهریور باید کمی صبر کنیم اگر خبری از مترجمین نشد اون وقت فصل هاشون رو واگذار کرد .
هانیه 2014-08-28 راستی تا فردا باز میگذارم بعد میبندم میرم دنبال درس ومشخم باز....از دوستات بپرس ببین خلاصه لودیش بهتره یا مهدوی؟
راستی تا فردا باز میگذارم بعد میبندم میرم دنبال درس ومشخم باز....از دوستات بپرس ببین خلاصه لودیش بهتره یا مهدوی؟
هانیه 2014-08-28 oooo.....از من تچکر کن بهت گفتم ترجمه رو وباعث دکترشدنت شدم...خخخ..یادت متن های چخر هم برام ترجمه میکردی؟..منم الان گوگل ترنس ام..یک چندتا لغت دیکشنری گوشی ام ضایع ترجمه کرده دیگه بهش اعتماد ندارم...
oooo.....از من تچکر کن بهت گفتم ترجمه رو وباعث دکترشدنت شدم...خخخ..یادت متن های چخر هم برام ترجمه میکردی؟..منم الان گوگل ترنس ام..یک چندتا لغت دیکشنری گوشی ام ضایع ترجمه کرده دیگه بهش اعتماد ندارم...
TUMS 2014-08-26 ضد ایمونو را خوب اومدی شیرینی ها را همه ش هانی خورد هی میومد میگفت سانی گفته شیرینی بده منم بهش دادم بگو پس خودش میخورده خخخخ
ضد ایمونو را خوب اومدی شیرینی ها را همه ش هانی خورد هی میومد میگفت سانی گفته شیرینی بده منم بهش دادم بگو پس خودش میخورده خخخخ
Fariba 90 2014-08-26 دستت درد نکنه هههه. برو نهار رو گذاشتم رو گاز.ایشششش بووس سانی جونم البته نه از نوع تف تفیش!خخخخ
Fariba 90 2014-08-26 خخخخخ ببخشین تو زحمت افتادین اومدین مهمونی خونه ی ما!ایشالله یه روز بشه جبران کنیم!:25r30wi::25r30wi:
خخخخخ ببخشین تو زحمت افتادین اومدین مهمونی خونه ی ما!ایشالله یه روز بشه جبران کنیم!:25r30wi::25r30wi:
Fariba 90 2014-08-26 ههههه سانی نه دلتتتتتتتت میاد آخه!؟بابا یه شیرینی میخوای بگیری ازش چک میلیاردی که ازش نداری!خخخخخخخ
Fariba 90 2014-08-26 مرسی هانی و سانی بووسس:riz304::riz304: نه بابا عاغامون گاهی از افق میاد بیرون.خخخخ.خب دوربین مخفیاتون هست سنسورم داره تا اومد نزارین در بره!:25r30wi:
مرسی هانی و سانی بووسس:riz304::riz304: نه بابا عاغامون گاهی از افق میاد بیرون.خخخخ.خب دوربین مخفیاتون هست سنسورم داره تا اومد نزارین در بره!:25r30wi:
Fariba 90 2014-08-26 سلام سانی جونم.فدات ممنووووون.ایشالله خبر قبولی دکترای خودت.:riz304::bunnyearsmiley: