TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هانی به خاطر اینه که اومدی شدی صاحبخونه :riz481:
    فریبا اون دوغ ها توی دسترس نزار کجا برداشتی براشون آوردی ای بابا قایم کرده بودم که نبینن خخخخخ:25r30wi:
    آره دوربین ها را چک کن سانی وقتی توی همون اتاق فرمان درب روت قفل کردم اونوقت میدونی که نباید هی دوربین ها را چک کنی خخخخخ:25r30wi:
    فریبا من خوذمم خیلی مظلومم باور کن....80درصد مظلومم..20درصد شیطون....نمیدونم چطوری این بیست درصد غالبیت داره به اون 80درصد؟
    هانی این آواتارت خیلی مظلومه دلم نمیاد بیرونت کنم!کی عوضش میکنی ازون بچه شیطونا میذاری!؟خخخخخخ
    نه نمیخام برم اینجا بیهتره....یک دفعه میرم میام میبینم نقل مکان کردین یواشکی...:riz481:
    خخخ هانی درسته گفتم دلم واست تنگ شده بود ولی خب برو خونه ی بابابزرگت یه سر بهش بزن یه هفته بمون سانی رو هم با خودت ببر!میدونی که به خاطر بابابزرگت میگمااااا!:whistle:
    خخخخ دستت درد نکنه هانی دوربینات به یه دردی خورد!

بیا اینم دوغ ایشششش آبرومونو بردی الان میگن مهمون نواز نیستیم!

اره بابا رهایی پیدا کرده...من هستم کنار یخچال کتاب هامو گداشتم....تو یخچال دوغ داشتن پیداش نمیکنم کی برداشته؟
    تونلهاتون پنجره منجره نمیذارین هانی مجبوره بیاد امداد رسانی گیریافتگان
    خب بزار اینم بنویسم رو صورتحساب بقیه خرج ومخارج زودی پرداخت کن:smiliess (4):
    هانی بیا دوربینا یعک چیزایی نشون میدن
    انگاری ایمونو از تونل رهایی یابیده:idea_majidonline:
    :25r30wi::25r30wi:
    ایمونو هست دیگر هان خخخخخخ
    سانی تا یادمه تو گیر افتاده بودی نه راسی هانی گیر افتاده بود چند روزی نبودش خخخخخخخ
    هانی دوربینو چک کن ببین ایمونو تونست از تونل ک گیر کرده بود رهایی یابد خخخخ
    سلام اتشین ....ایمونو است دیگر ...گاها سورپرایز میکند...خب پس ایمونو پیام اشتب ندادم اونوقت....شب بخیرفریبا جون
    سلام
    چه عجب یاد ما کردی ددی میلی
    پارسال دوست امسال اشنا
    نکنه خبراییه خخخخخ؟
    :5::5:

Fariba 90:هانی برو کنار میخوام اینجا رو جارو کنم:riz303::whistle:
    عه وا دایی اومدی :)))

مرسی اوهوم برو بخواب نفصه شبه خوشحال شدم

شب خوش:riz304:
    دایی یلحظه دچار آی میس یو شدم خخخ:25r30wi:

هرجایی خدا نگهدارت باشه :riz304:
    فریبا کی گفته من از خونه شما رفتم؟شایعه ای بیش نبوده ...من بودم هستم وخواهم بود خواهر....ایمونو هم برگشت بیا..تو یکی از تونل ها گیر کرده بود گفتم پنجره منجره بگذارین برای این روز ها بود دیگه..بلکه من وسانی دوربین نصب نمیکردیم بی ایمونو میشدی؟:rolleyessmileyanim:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا