IL-2 2014-08-26 قربونتـــــــــــــــــــــــــــــــ عزیزم ... واقعا زحمت کشیدی امروز... ایشال که همیشه به شادی...
نوتر 2014-08-26 باجی جونت هم به انجمن علوم پزشکی پیوست خخخ http://olumpezeshki.ir/members/%2Amarzieh%2A-28265/
E E eeeeeeehsan 2014-08-26 آره مرضیه ها همشون تکن. پس بگم عمه مرضیه؟؟ میگماااااا )) اونوقت هرکی خواست فحش بده فحشاش به خودت میرسه.. فقط این دخمله زبونش چینیه، بگو فارسی حرف برنه ببینم چی میگه!! D: :rose::rose::rose:
آره مرضیه ها همشون تکن. پس بگم عمه مرضیه؟؟ میگماااااا )) اونوقت هرکی خواست فحش بده فحشاش به خودت میرسه.. فقط این دخمله زبونش چینیه، بگو فارسی حرف برنه ببینم چی میگه!! D: :rose::rose::rose:
E E eeeeeeehsan 2014-08-26 وظیفم بود، مرسی از شما. نمیدونم گفتم یا نه، من اسم عمه کوچیکیم مرضیست، یعنی مث خودت خدای باحالی و فانه. :bunnyearsmiley: دم جفتتون گرم ))
وظیفم بود، مرسی از شما. نمیدونم گفتم یا نه، من اسم عمه کوچیکیم مرضیست، یعنی مث خودت خدای باحالی و فانه. :bunnyearsmiley: دم جفتتون گرم ))
Fariba 90 2014-08-25 میسی مرضیه جونم.ایشالله خبر قبولی دکترای خودت عزیززززم.فدات بووووس:riz304::28::heart: