ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ها والو همينو بوگو...من ميدونم دلش پيش يكيه عه من بوپورس خخخخ :))))
    هومم خودت گفتی طاقت داریا...خب بنظرم باید قم باشی یا شایدم برگشتی تبریز مرخصی:riz481:
    خخخ باشه علی
    ولی تا پایان صندلی تحمل بنمااااااااااااااااااااااااااا
    خخخ این یه دستوره از جانب رییست
    یعنی من خخخخخ
    :4d564ad6::riz481: خخخخخخخخخ جانسان علي ... هر نجور سن دسن...من سوالاي داغ به ذهنم نمياد تو خلاق تري يه كم آتيشو زياد تر كن :))))))))))))
    ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش
    ریییس منم علی
    اسم ببر روح تحویل بیگیررررررررررررررررر
    :rolleyessmileyanim::smiliess (3):
    سلام خوش میگذره خوبی شما
    خیالت راحت هوا باغاتونو دارم تا برگردی:riz304:
    علی چشاتو درمیارم حالا دیگه من زشتم هان؟؟؟ خخخخخ
    رییس که معلومه منم
    میگی نه برو از eeeehsan بپرس رییس کیه
    اونم میدونه رییس منم
    حسووود
    علی خخخ نه خودم نیسم ولی الان عکس دختر خواهرمو میزارم ببینی
    ووووی نامرت خیلی بدی لالایی ها؟؟؟؟
    علی ادم با رییسش اینجوری نمیحرفه خخخخخخخخ
    علی خخخ نه خودم نیسم ولی الان عکس دختر خواهرمو میزارم ببینی
    ووووی نامرت خیلی بدی لالایی ها؟؟؟؟
    علی ادم با رییسش اینجوری نمیحرفه خخخخخخخخ
    خخخخخخخخخخ علی میخای امشب ا.ومدی صندلی داغ در این مورد شفاف سازی به عمل بیار هههههه :)))))))))))
    بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون بی دندون
    نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم نیستم
    اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا