sane 2014-08-28 سلام هانی تو کی اومدی؟!! بعد رفتن من اودی اخه چراغ خونه چن دقیقه بعد رفتن خاموش میشه روزت مبارک:rose::rose::rose:
سلام هانی تو کی اومدی؟!! بعد رفتن من اودی اخه چراغ خونه چن دقیقه بعد رفتن خاموش میشه روزت مبارک:rose::rose::rose:
Fariba 90 2014-08-27 سلااااام هانی یه مدت خونه ی ما نبودی دلم واست تنگ شده بود!خخخ.مرسی بابت رتبه نظر:riz304:
marzi ba 2014-08-27 هانی بالام از الان ملحق شو از دست اون خسیسو اب هم نمیچکه من یه عمره اون ببیق ددت رو میشناسم بیا تو گروه ما تا خوب بسوزمونیمش
هانی بالام از الان ملحق شو از دست اون خسیسو اب هم نمیچکه من یه عمره اون ببیق ددت رو میشناسم بیا تو گروه ما تا خوب بسوزمونیمش
moj 2014-08-27 خوشحالم خوشتون اومد قابلتونو نداشت...اتفاقا شکلکای منم کار نمیکنن بی شکلک قبولتون داریم!!! موفق باشین
خوشحالم خوشتون اومد قابلتونو نداشت...اتفاقا شکلکای منم کار نمیکنن بی شکلک قبولتون داریم!!! موفق باشین
moj 2014-08-27 تو ببین، وحشی چشمان توأم دخترخوب که چنین بی سر و سامان توأم دختر خوب خوشترین خاطره در خلوت خونین خیال خواب لبخند و پری خوان توأم دختر خوب [IMG]
تو ببین، وحشی چشمان توأم دخترخوب که چنین بی سر و سامان توأم دختر خوب خوشترین خاطره در خلوت خونین خیال خواب لبخند و پری خوان توأم دختر خوب [IMG]
آتشین 2014-08-21 ساده نباش دختر اگه بیق ددی مامی جدید بیاره نمیزاره دیگه بیق ددی چیزی واسه نوه هاش خرج کنه ماشینا و ویلاهاتونم پس میگیره :4d564ad6::25r30wi::motat:
ساده نباش دختر اگه بیق ددی مامی جدید بیاره نمیزاره دیگه بیق ددی چیزی واسه نوه هاش خرج کنه ماشینا و ویلاهاتونم پس میگیره :4d564ad6::25r30wi::motat:
آتشین 2014-08-21 سلام هانی جونم خخخ میگم از بیق ددیت خبری نیساااااااااا مشکوک نکنه تجدید فراش کرده خخخخخخ :riz481: