پیچک
پسندها
282

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• عکس تابلوییه ک خودم درستش کردم...از نزدیک خیلی قشنگ شده...نمیدونم چرا تو عکس اینجوری افتاده..خخخخخ

کدوم ماشین خوشگلتر بید؟؟؟ دخترا حسودی نکنیناا واسه دخترم آیتک میخوام بخرم

اصلا نمیخواد نظر بدین هر دوشو میخرم. پلاک زوج و فرد میخرم تا تو طرح ترافیکی به مشکل بر نخوره ایییییییییییییییش

یکمم به این کفشا حسودی بنمایین و بگین کدوم خوشگلتر بید؟؟ خخخ

اینام که اصلا حسودی ندارن

خو پس ببین از نوتر بپرس لپ تاپ داره
    یا از مدیر a-67
    حتما کمکت می کنن داداش.
    اره خب منم خوب تکه کلامارو واقم بعله پس چی ؟! خخخخ فکر کردین ازون تازه بدوران رسیدهاییم نع
    سلام پیچی
    من لپ تاپ ندارم سیستم دارم....برا عکسم از دکمه: printscreenاستفاده می کنم.
    فک کنم تو باید دکمه ای رو که گفتی همزمان با ctrl بگیری.
    علیک درود بر پیچش گرام خخخخ

دیچه ما همینیم دیچه اییییییییییش ما از اوناش نیستیم با هم ست کردیم ..خخخخ
    درود
    خواهش موکونم......مرسی چشاتون امضامو خوب میبینن:black_eyed:
    salam piji
    are 50%hal shoooooooooood
    on 50%dgam k hal mishee vali khoo zaman mikhad
    are ba goshim on mishodam hamash tipicaro donbal mikardam ama user passamo to pc save karde budam nemitonestam varede anjomn sham
    u chikar ,mikoni ba garmaye hava va tatiliyaa?
    خوبه یه یادآوری به درس ایمنو هم شد ...:smiliess (3):
    ببخشید نتم قطو وصل میشه...جوابشو یبار نوشتم اما قط شد نتم یبار دیگه میگم
    سیتی دو نوعه ساده یا پلین و با تزریق.ساده همیشه گرفته میشه و درصورت نیاز برای دیدن تومور یا ضایعات عروقی و شک به اونا سیتی با تزریق میگرن ک ماده حاجبو تزریق میکنن تا تو تصویر اسکن شده محل اون ضایعه رو پیداکنن....
    انزیو برا قلبوعروقه اونایی ک مشکلات قلبی دارن این ینوع تصویربرداریه ک از راه عروق بزرگی مثه فمورال توسط گاید یا سیم راهنما کتتر رو وارد رگ کرده و بسمت جلو هل میدن تا برسه وارد قلب شه و بعد ماده حاجب یا ویالو تزریق میکنن وهمزمانم تصویر همون جاهارو میبینن و مشخص میشه ک چه رگی مسدوده چون ویال وارد اون رگ نمیشه.....اگه بازم سوال داشتی درخدمتم
    سلام.تو گرافی معمولی استخون خوب دیده میشه تو رادیولوزی..........عروق تو انژیوگرافین ک خیلی خوب دیده میشه....
    سلام ...
    اسم کاربری = il-2 = اینترلوکین 2= یکی از سایتوکاینهای ترشحی بدنه ....
    اسم خودم= فاطمه ...
    سلام داداش همسایه...خواهش میکنم.اره دیگه مجبوریم بسازیم.همون خزر خوبه:auizz3ffy9vla57584x
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا