sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سانیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی واقعنییییییییییییییییییییی بای.
    اره خیلی بد بود اون موقع
    خدا رحم کرد
    خدایا این دفعه هم رحم کن جوونیم هنوز کشفای زیادی مونده انجام بدیم:13:
    منم میترسم .....وای یادت برق میزد چقدر میترسیدیم....باد میومد تکان میخورد ساختمان...باشه میام الان
    هههههههههههههه ارع هانی
    بیا برویم بکس هواش عالیعه پاکه پاک
    الودش کنیم بریم:4d564ad6::4d564ad6:

من از رعد و برق میترسم حسن فری گذاشتم الان گوشم کر نشده جای شکرش باقیه
    هورااااااااا بوی خاک بارون میاد:4d564ad6:
    اینجام ابری ...احتمالن نصف شب به ما برسه.........واااااااااااااااااااا ...اونم تکلیفش مخص نیس....یادت منو دیدنی چطوری شدش...خخخخخ
    هانییییییییییییییییییییییییییییییی پ رو بگم اون خبره بود در مورد مزدوج شدنش همش الکی و دروغ بوده ههههههههههههههههههههه
    نخند هانی دا
    من دارم حقیقت را میگوییم:25r30wi:

اینجا رعد و برق میزنه شیشه ها میلرزه خدایاااااااااااااااا من هنوز جوونم:dadad4:تازه در ابتدای بهار زندگیم هستم:dadad4:
    واییییییییییییییییییی نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
    حواست باشه سوتی ندی هااااااااااااااااااااااااااااااااا
    من دیگه نمیحرفم باهاش....................................................................................خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ....فقط کافی یک کوچولو بفهمن ....
    هههههههههههههههههههه هانی :25r30wi::25r30wi:
    دیگه اصلن صلاح نیس در چشم یکی ظاهر بشویم
    خدا یسالو بخیر بگذرونه خخخخخخخخخ
    یکم از شوک حارچ شدممممممممممممممممممممممممممممممممممم ولی همچنان در شوک ام......از پ همشهری یویا چه خبر؟
    میگم هی بهت میگفتم برو ..نمیرفتی ..ببین چه کشف عظیمی کردی؟خخخخخخخخخخخخخخ.....ای وای الله اولدوم..........................
    اونم باشه میاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم......درسش چطوریاست؟
    هههههههههههههههههههههههههه خو یروز بیا دااااااااااااااااااا:25r30wi::25r30wi:
    خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...زمین اینقدر گرد...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    هنوز اینجوریمممممممممممممممممم:5::5:وییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی......تو شوکککککککککککککککککک امممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم..............وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    :5:واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.....منم موخاممممممممممممممممم بیاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم......خخخخخخخخخخخخخخخخخ.....
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا