sane 2014-08-21 دیروز اون همه انجمن بودی باز شب پاشدی اومدی:5: چخبرهههههههههههههههه دختر ن اینجوری نمیشه باید روت کار کنم موهتاد شدی شدیددددددددد:sdasdasd:
دیروز اون همه انجمن بودی باز شب پاشدی اومدی:5: چخبرهههههههههههههههه دختر ن اینجوری نمیشه باید روت کار کنم موهتاد شدی شدیددددددددد:sdasdasd:
هانیه 2014-08-20 شوکا نتم کند صفحه ات باز نمیشه....خاستم ببینم کی پریده؟خخخخخخخخخ...خستم میرم بخافم....شبت قشنگ
sane 2014-08-20 خخخخخخخخخخخخخخخ هانی واسه همون شب بهت نگفتم دا سکته مکته میکردی خونت میفتاد گردن من خخخخخ برو مواظب خودتت باش:28:
خخخخخخخخخخخخخخخ هانی واسه همون شب بهت نگفتم دا سکته مکته میکردی خونت میفتاد گردن من خخخخخ برو مواظب خودتت باش:28:
هانیه 2014-08-20 نه خالی کرده بودم.........................................................چقدر دوز لی بود.....
sane 2014-08-20 اره بشین بدرس امروز باز از اون اگهیا دیدم داروسازی ته خودشم لیسانس و فوق لیسانس ببین کی بهت گفتم دا
sane 2014-08-20 سلاااااااااااااااااااااااام مرمون تو چطورییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی منم خابم میاددددددددددددددددددددددددددددددددددد
سلاااااااااااااااااااااااام مرمون تو چطورییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی منم خابم میاددددددددددددددددددددددددددددددددددد
sane 2014-08-19 الا بیق ددی کوجاس دست تو را در دست بیق ددی بگذارم:idea_majidonline: صلح برقرار شود یعک چیزی یافتیدم اگه همون باشه وای چ شود اصن بد جور شود:rolleyessmileyanim:
الا بیق ددی کوجاس دست تو را در دست بیق ددی بگذارم:idea_majidonline: صلح برقرار شود یعک چیزی یافتیدم اگه همون باشه وای چ شود اصن بد جور شود:rolleyessmileyanim:
sane 2014-08-19 هانی اخه الان وقت ترکیدنه توم:14: این نیکی هم فضول نیس ک از بس کنجکاوه:idea_majidonline: برش دار با خودت ببر طی
هانی اخه الان وقت ترکیدنه توم:14: این نیکی هم فضول نیس ک از بس کنجکاوه:idea_majidonline: برش دار با خودت ببر طی
هانیه 2014-08-19 شوکا نتم کند.......................................................................................................................
شوکا نتم کند.......................................................................................................................