sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بخافم ....شب نمیخابم اونوقت ...بعدش سیستم خابم با امریکا تنظیم میشه...باید دا بدرسم.....
    سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم چطورییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟خابم میادددددددددددددددددددددددددد....
    واقعا؟از ح قشنگتر بود....وای وقتی ح میشست رو صندلی تازه قدش با من یکی میشدش...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ.......وای خدا چقدر خندم گرفت.......باشه..شب بخیر...
    اریییییییییییییییییییییییییییی قشح تر بود:thanks:
    برو بخوابببببببببببببببببببببببببببببببببببببب:p7977cujr38iyymsu8:
    اوکی...شب بخیر دختراااااااااااااااااااااااااااااااااااا....میسی سانی
    تینا...........................................................................از ح قشح تر بود................................................................؟
    میدونم شوکو جونم:28:
    هانی همیشه ملکه ای تو عزیزم:28:
    برین بخوابین شبتون قشنگ بوس تف تفی:(40):

در ضمننننننن نبینم برین موهاتونو خراب کنینااااااااااا:p7977cujr38iyymsu8:

http://panafile.ir/Zange%20sedat%20%5Bwikipana%5D.mp3
    ثانی عزیزم شوخی مینماییم..ما کم کم برویم............شب برو بچس خوش
    یک تونیک پوشیدم احساس ملکه بودن بهم دست داده....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    هانیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی قشح بودا خیلی قشح:rolleyessmileyanim:
    هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه شوکو
    حالا خانمان طالبانی بفهمن چقد مشهور شدن در انجمن بحث اوناس:25r30wi:
    دیگه واجب شد بفرستمت طی
    خخخخخخخخخ ثانی خخ ثانی
    ثانی میدونم الکی گفتی حدسم درسته هانی هم ک نمیگه طی چیه منم اگه بت گفتم درمورد خانمان طالبانی :4d564ad6:حالا انگار چقد مهمن طالبانیا:25r30wi:
    خخخخخخخخخ ثانی خخ ثانی
    ثانی میدونم الکی گفتی حدسم درسته هانی هم ک نمیگه طی چیه منم اگه بت گفتم درمورد خانمان طالبانی :4d564ad6:حالا انگار چقد مهمن طالبانیا:25r30wi:
    نوچ هانی باید استانه تحملت را ببری بالا
    حالا دلم نمیات زیادی شبو قلندر بشی تا این حد ک خیلی ب ما نزدیک میباشد یک فردی بغل گوشمان بیده خبر نداشتیم خخخ
    بعله همساده شوکو
    اصن بس تفسیری بجا بود
    اوه اوه شوکو مواظب دندونات نیسی
    بشه خوب دندوناشو قبل خواف مسفاک میزنه بهد میاد یچیزی میخوره میخابه :rolleyessmileyanim: مث من چوکار کنم عادتیه ک از بچگی داشتم ترک عادت موجب مرض است
    سانییییییییییییییییییییییی تا فردا خابممممممممممم نمیبره بگووووووووووووووووووووووو دیگههههههههههههههههههههههههههههههه حداقل یکمیشووووووووووووووووووووووووو
    نوچ هانی نمیگم
    شرایط داره
    اگه همون باشه.....
    اول اینکه باید قول بدی ب هیچ عنوان نباید از دهنت بپره همیشه باید حواست باشه
    دوم اینکه الا کلی خابم میات میرم بخسبم فردا برات میفرستم
    برگشتم ب دوران قدیم ک12 لالا بود
    ثانی همون پله ترقی طی بکشع؟ارع؟هانی منم هستممم فقط دعا کن دندونم عاقل شه با من بسازه..اون دارو هم بتمومه :thanks:
    نمیدونم که کی ان میشه ..کنترل نامحسوس هستش....فردا یکم میدرسیم ..از پس فردا حدی تر میدرسیم....بگو دیگه چی شده مردم از فضولی...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا