هانیه 2014-08-19 نیک ترکیدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم...سانی ترکیدممممممممممممممممممممممممممم.....شوکاااااااااا بهت اس دادمممممم...سانی بین من وبیق ددی صلح برقرار کن دیگه:sadsmiley::sadsmiley:
نیک ترکیدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم...سانی ترکیدممممممممممممممممممممممممممم.....شوکاااااااااا بهت اس دادمممممم...سانی بین من وبیق ددی صلح برقرار کن دیگه:sadsmiley::sadsmiley:
Nike313 2014-08-19 :smilies-azardl (12)هانی دو شهریور میری طی...... ینی کجا دقیقا خخخخخخ :sdasdasd: فضولم خودتونین
N@RVIN 2014-08-19 سلوم خوار شووورم خوبی ووووووووووی میست کرده بودم اوهوم کمتر میام خوار شووور دارم ترک روانی میکنم ییهو برم افق محو شم اوهوم تپله جیگله )
سلوم خوار شووورم خوبی ووووووووووی میست کرده بودم اوهوم کمتر میام خوار شووور دارم ترک روانی میکنم ییهو برم افق محو شم اوهوم تپله جیگله )
هانیه 2014-08-19 اوه اوه 513عادله هستش؟؟؟؟؟؟؟؟/الان دیدم ...بهش بگو اهل وعیالم خونن نمیتونم بحرفم...(خودت که میدونی مامانم سخت گیر 600ساعت باید توضیحات بدم به مامانم...)
اوه اوه 513عادله هستش؟؟؟؟؟؟؟؟/الان دیدم ...بهش بگو اهل وعیالم خونن نمیتونم بحرفم...(خودت که میدونی مامانم سخت گیر 600ساعت باید توضیحات بدم به مامانم...)
sane 2014-08-19 وییییییییییییییییییی هانی نخبردی بیراز نفس ال بوغولارسان:4d564ad6: دارم با عادله میحرفم:smiliess (14):
وییییییییییییییییییی هانی نخبردی بیراز نفس ال بوغولارسان:4d564ad6: دارم با عادله میحرفم:smiliess (14):
هانیه 2014-08-19 :28:نتت پرید......................نت مفت همین دیگه.....دانینماخ چاره یوخدی.....خخخخخخخخخخ
هانیه 2014-08-19 به ع گفتی تو وایبر........................................................از فاطی زنگان خبر داری؟؟؟؟؟....به پ اس دادی؟؟؟؟؟؟؟؟/////////از ماش چه خبر؟
به ع گفتی تو وایبر........................................................از فاطی زنگان خبر داری؟؟؟؟؟....به پ اس دادی؟؟؟؟؟؟؟؟/////////از ماش چه خبر؟
شفق بانو 2014-08-19 سلام سانی دوست داشتنی خودم خواهش میکنم عزیزم /قابل شمارو نداره مرسی مرسی /انشالله عمه شدن شما:riz304::riz304::rolleyessmileyanim::4d564ad6:
سلام سانی دوست داشتنی خودم خواهش میکنم عزیزم /قابل شمارو نداره مرسی مرسی /انشالله عمه شدن شما:riz304::riz304::rolleyessmileyanim::4d564ad6: