هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• پیامی که هم اکنون ملاحظه میکنید مبنی بر پر بودن صندوق شماست ولا غیر
    نامه نگاری رو خوشت اومد؟؟:rose:
    هانی من دارم از شدت خواب میمیرم برم بخوابم شبت خوش عزیزم
    خو آخه پشت دستمو داغ کردم خخخخ

بذار برم فکرامو بکنم ...ای وووی مامانمینا خخخ

کم کم برم هانی فردا جفاب درخواستتو میدم خخ
    عووووووووووووووووووق نوچ من نازم زیادیه همچین الکی نیس که ایییییییییییییش تو میری هی خاسگارای منو میپرونی من نازتو بکشم ؟!!!خخ

نه دیگه من قصد ازد ندارم دیگه نمیخام عاشخ بشم پشت دستمو داغ کردم خخ
    تووو غرورو منو تو باسک شکستی خخخخ دیگه نمووووووخوام

من چیکار کنم با این زندگی خو هی به عنوان معشوق یا عاشق برگزیده میشم خخخ هستی یادم رفته بود اصن رفتی دعواش کردی دیگه بهم عشق
    تووو غرورو منو تو باسک شکستی خخخخ دیگه نمووووووخوام

من چیکار کنم با این زندگی خو هی به عنوان معشوق یا عاشق برگزیده میشم خخخ هستی یادم رفته بود اصن رفتی دعواش کردی دیگه بهم عشق نمی ورزه همه ی خواسگارای منو میپرونی ایییییییییییییش
    نامرت یا خودت بیا مرا خریدگی کن یا بذا ملت بخرن وووووووووووی خدا پوکیدم از خنده:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    اشکال نداره باجی بذار آزاد باشه ما به نامردمی ها عادت کردیم یادمه یه زمانی توام منو به پول فروختی خخ

دیگه پشت دستمو داغ کردم عاشق نشم ایییییییییییییییییییییییییییییش :25r30wi:
    خخخخ آره محبت پاکه مثل دو تا خواهر خخخ

ای بابا شما و بیق دیدیت فخط دو بهم زنی می کنید اییییییییییییییییییییش
    خو این عشق و بوص از نوع اجتماعیشن خخخخ

کی خیانت ورزید هان؟
    اولا که من وس پیدم هنوز از هم متارکه نکردیم فخط ملت دارن حرف میبرن ومیارن خخخ

بعدم ای بابا من کی رفتم دنبال انیس ؟؟:5:خخ چرا برا ناموس ملت حرف درمیاری؟!!!آقامون بیا ببین این هانی چی میگه خخخ:25r30wi:

انیسم الان میره اعاده حیثت میکنه ها خخخخ
    کوووووووووووفت درد نگیری دختر خخخخخ :25r30wi:

کدوم عشق کدوم کشک بابا خو من چیکار کنم تو عشق سابق و اول منی الهی می فدای دلت :) منو دعوا نکن دلت میاد؟!!!!
    هانی باجی منده سنه داریخرام دا..نیه بله دییسن نامرد:sad::dadad4:
    نع هانی مش میرم نمک میذارم روو دندونم بر میگردم اب سرد خوردم.......وووووووی هانی دیگه واقعا برم خبببببب
    هانی من برم فردا ب ابدیت بپینودنم فقط خداکنه بدون درد بمیلم:65d6a5d6s:
    اره نیک مارا فروخت......بره با لاینی ها خوش باشههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...برو نیککککککککککککککککککککککککککککک...بروووووووووووووو با لاینی هاااااااااا باشششششششششششش....:New (6):
    هانی خخخخخخخخخ نیک نامرت الان شلوخیاشو رفته با لاینیا تقسیم کرده ایشششششش
    هانی الان من انتی بوی شدم اسمشونو نیار پیشمااااااااااااااااا اصاب ندارمممممممممممم:p7977cujr38iyymsu8:
    خخخخخخخخ

دقیقا همش فک میکنم قیافت همین شکلیه ..... :bunnyearsmiley:

شاشا مردا تکن عاغان ......... هووووووققققققققق به مردا چیزی نگو چشاتو در میارم :p7977cujr38iyymsu8::(50)::65d6a5d6s:
    چقد مسخر بود هانی..ناخن لیلا!!!!خدایا دار احساس مرد گریزی بم دست میده:p7977cujr38iyymsu8:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا