شفق بانو 2014-08-18 نه ناروین جان با گوشی از عکس بچگیات عکس بگیر بعدش اپ کن چه کنیم /من همین کارو انجام میدم )
marzi ba 2014-08-18 نالییییییییییییییییییییییییی خیلی دلم تنگ شده حیف که نموتونم پای سیستم باشم کار دارم کلی دوست داشتم باهات بحلفم
نالییییییییییییییییییییییییی خیلی دلم تنگ شده حیف که نموتونم پای سیستم باشم کار دارم کلی دوست داشتم باهات بحلفم
شفق بانو 2014-08-18 منم دوست میدارم ناروینم :bunnyearsmiley::heart: ناروین جان خودتو اماده کن واسه مسابقه / امشب به احتمال زیاد تاپیک ایجاد بشه
منم دوست میدارم ناروینم :bunnyearsmiley::heart: ناروین جان خودتو اماده کن واسه مسابقه / امشب به احتمال زیاد تاپیک ایجاد بشه
شفق بانو 2014-08-18 مرسی عزیزم انشالله نصیب شما هم بشه الهی در اینده ی نه چندان دور /امین نصیب من ) / توکل بر خدا هرچی خدا بخوات :28::tonguesmiley:
مرسی عزیزم انشالله نصیب شما هم بشه الهی در اینده ی نه چندان دور /امین نصیب من ) / توکل بر خدا هرچی خدا بخوات :28::tonguesmiley:
شفق بانو 2014-08-18 خواهش میکنم عزیزدلم انشالله /عمه ناروین جانم عزیزم نی نی / وقتی زن داداشم بهم گفت نمیدونستم هم میخندیدم هم چشام پر شد ) خدایا شکرت
خواهش میکنم عزیزدلم انشالله /عمه ناروین جانم عزیزم نی نی / وقتی زن داداشم بهم گفت نمیدونستم هم میخندیدم هم چشام پر شد ) خدایا شکرت
ad1986 2014-08-17 یه وخت به خاطر سپیده خودکشی نکنیاااا... اگه هم میخوای خودکشی کنی اعضای بدنتو اهدا کن... رگ گردنتم بزن تا آسیب نرسه به کلیه و قلبت و اینا
یه وخت به خاطر سپیده خودکشی نکنیاااا... اگه هم میخوای خودکشی کنی اعضای بدنتو اهدا کن... رگ گردنتم بزن تا آسیب نرسه به کلیه و قلبت و اینا
ad1986 2014-08-17 دقت الدیم...بابا یالان دیلره من نخبه دییرم...گیجم... ددا... الان به سپیده میخبرم که تو ولش کردی خخخخخ
دقت الدیم...بابا یالان دیلره من نخبه دییرم...گیجم... ددا... الان به سپیده میخبرم که تو ولش کردی خخخخخ