هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام هانیه جان

ممنون

بله هانیه جان یکم زمین لرزید:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خداروشکر چی خاصی نشد
    URL]
    زلزله مورموری سه استان را لرزاند؛ خسارت سنگین اما مالی است - سایت خبری تحلیلی تابناك
    هههههههه هانی یادش بخیر
    من از جون پیو خوشم میومت
    تو از اون که موهاش رنگی بود میگفتی خیلی مهربونه
    خخخخخخخخ دعفا میکردیم:4d564ad6:بهدش توم از جون پیو خوشت اومتش
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخ هانی معلوم نیس اینورا باشه و مابیخبر باشیم خخخخخ فرض کن میاد همه چیو میخونه خخخخخخخ
    عه هانی بیچار گناهشو شستم درست گفته بوداااااااااااا
    عه فیلم بود؟خخخخخخخخ
    هانی منظورم اینه نکنه من اشتباه بنوییسم این منظرش یچیز دیگ باشه بعد میخونه تحقیقارو بهم بخنده:4d564ad6:
    هانی این عکس پسرا چیه برا من گذاشتی؟؟:smiliess (2):ایشششششش
    هانی خداروشکر اوت میشی خداروشکر اینطوری برات بهتره.......
    هانی استاد گفته برا پرکاری تیروییدptu...ولی توو سایتا سرچیدم نوشته تی پی یو
    توبازااینجایی بچه؟هانی دیگه دندونم زده به دستم..دستمم بیحس شد:smiliess (2):
    ینکه تو زندگی اگه می خواین شاد و سالم باشین تو چیزایی که براتون امکان تغییرش نیست خودتونو با پایینتریا مقایسه کنید و تو چیزایی که می تونید تغییرش بدین با بالاتریا مقایسه کنید
    من ازصفه اخرشروع کردم یک ازوسطش خوندم.....ولی اخراش حرص دربیاره.مردم چقد ناشکرن خخخخخ
    ایندفه هم کلا سایلنت میشم چیززیادی نمونده یکمی سکوت کنم فک کنم حل میشه چون خیلی از ساکت شدن انگاربدش میاد حرص میخوره..اخه هانی لامصب هروقت ناراحت بشم قیافم تابلو میکنه....خدابخیربگذرونه ....قبل رفتن یه چنددور ایت الکرسی بخونم درست بشه:riz481:
    راستی هانی گفتم به مهسابانو گفتم صندلی داغ شرکت کنم ....ازالان ترس برم داشته زیاد نبودم صندلی داغا خبرندارم سوالا در چ حدیه یباربایدبرم بخونم دستم بیاد
    بیخیاله فوکوس....ازهرچی فوکوس بدم اومده..هانی یکم ناراحت فردام...خداکنه اونجا ناراحتیمو نشون داده نشه..هانی دعاکنیا این چنروزه بخیربگذاره
    هانی زدم تمو شد رففففففففففففف اینجوری مث زنان ایران قدیم خخخخخخخخخخخخخخخخخ
    خیلی ناز نازشده خودم دوسش دارممممممم
    آره اینو هستم..... خیلی میچسبه... واسه همین تو ویلاهامون همچین بند و بساطی داریم دیگه...
    راستی پیگیر باش ببین چرا ماشین سانی نیومده هنوز؟
    نکنه خودت ورش داشتی هووووووووووووم؟ ماشین دسته دو ندی بهشااا ابرو داریم جلو در و پنجره و دیوار و اینا
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا