mohana 2014-08-17 خوب برنامه ریزی کن عزیزم طوری ک بدونی کی قراره چ درسی رو تموم کنی....مرور هم فراموش نشه/// ان شالله موفق باشی :smiliess (8):
خوب برنامه ریزی کن عزیزم طوری ک بدونی کی قراره چ درسی رو تموم کنی....مرور هم فراموش نشه/// ان شالله موفق باشی :smiliess (8):
mohana 2014-08-16 ممنون عزیزم...تقریبا خوب... البته میخواستم بانک خون رو شروع کنم ولی فقط یک روز خوندم... زیست و بیوشیمی رو هم باید کم کم شروع کنم تو چطور؟
ممنون عزیزم...تقریبا خوب... البته میخواستم بانک خون رو شروع کنم ولی فقط یک روز خوندم... زیست و بیوشیمی رو هم باید کم کم شروع کنم تو چطور؟
AWWA 2014-08-09 علت اینکه چرا باید این ذکرهارو بگیم توی تاپیک توضیح دادم....بخونی خوبه توی این سایتم زیارتشو با صوت خیلی قشنگی میخونه...اگه دوس داشتی ازش استفاده کن زیارت جامعه کبیره - متن و ترجمه(صوتی)
علت اینکه چرا باید این ذکرهارو بگیم توی تاپیک توضیح دادم....بخونی خوبه توی این سایتم زیارتشو با صوت خیلی قشنگی میخونه...اگه دوس داشتی ازش استفاده کن زیارت جامعه کبیره - متن و ترجمه(صوتی)
AWWA 2014-08-09 راستی فاطمه جان قبل قرائت زیارت جامعه کبیره یک بار تشهد و 100 بار ذکر "الله اکبر" یادت نره