شفق بانو 2014-08-18 فردا خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفتقلبها به مناسبت آمدنتون خوشامد خواهند گفت
فردا خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفتقلبها به مناسبت آمدنتون خوشامد خواهند گفت
mohana 2014-08-17 تولدت مبااااااااارک:thanks: اینم کادو تولدت...فقط ببخشید دیگه جعبه هدیه نداره :) [IMG]
marzi ba 2014-08-17 ناهید جونم تفلدش مبارک باشه عشخمی عزیزم دلم برات تنگ شده ایشاله 100 ساله شی نه120ساله شی نه 120 سال کمه هولاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خوش اومدی عزیزم زمینی شدنت مبارک باشه
ناهید جونم تفلدش مبارک باشه عشخمی عزیزم دلم برات تنگ شده ایشاله 100 ساله شی نه120ساله شی نه 120 سال کمه هولاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خوش اومدی عزیزم زمینی شدنت مبارک باشه
baran71 2014-08-17 آرزویم این است که هیچ کدام از آرزوهایت، آرزو نماند! تولدت مبارک عزیز با آرزوی بهترین ها [IMG][IMG] [IMG]
آرزویم این است که هیچ کدام از آرزوهایت، آرزو نماند! تولدت مبارک عزیز با آرزوی بهترین ها [IMG][IMG] [IMG]
shayna 2014-08-17 آوا جون 27 مرداد سالروز تولدتو تبریک میگم... شادترین و بهترین لحظات رو برات آرزو میکنم... تولـــــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــــارک...
آوا جون 27 مرداد سالروز تولدتو تبریک میگم... شادترین و بهترین لحظات رو برات آرزو میکنم... تولـــــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــــارک...