sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :25r30wi:
    ینی شما کارو زندگی ندارین خدایی اومدین خاطره تعریف کردین خخخخ
    منم گشنمه
    خو تموم شدیم
    برگردم برم نیمرو درست کنم بخورم خخخخخخخخخخخ
    خدافظ هانی مواظب خودت باش:28:
    هانی چرا اخه از اینا میزاری
    ناهارم نخوردم:sdasdasd:
    نیمرو با اون چایی اصن الان بدجور میچسبه:13::13:

برو بوگو از اینا بدن بهمون
    هانی روپوشش:25r30wi::25r30wi: وایییییییییی بزور خودمو نگه داشته بودم نخندم آ از خنده قرمز شده بود... اخرشم چقد با ریلکسیت گف عب نداره ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
    خبر ندارم دانشگاشون انگاری همایش هس بچه های دیگه میرن میخای برم ببینم چیکارا میکنه خخخ
    نه هانی هنوز کارمون تموم نشده شاید تا 8 یا 9بمونیم:13:
    باشه بهش میگم
    اره یادمه یادت روپوشش پاره شدش...یویا دیرکرده بود واسه خودش حضورزد......ازماش چه خبر....راستی برو دیگه ساعت 7....در ها رو میبندن میمونی هااااااااااا...به ع هم بگو کلی واست پیغوم گذاشتم تو یاهو اخه.......من دلم نیمرو خاست...نیمرو بخورم باید ظرف هم بشورم
    منم اسمش یادمه ولی فامیلی نع خخخخخخخ
    نیمه الزایمر گرفتیم هه
    اره امروز اومدش
    چ اماری در میاوردی تو هههههههههههه:25r30wi:
    اسم کوچیکش احمد بود درسته ولی فامیلیش یادم نمیاد چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....صبر کن بفکرمممممممممممممممم ....ببینممممممممممم
    سانی امروز نتیجه دکتراهای علوم اومده...منم همش به اون فکر میکردم.....ای خدا...سربازیش تموم شدش یعنی؟؟؟؟؟؟چقدرباحال بوددددد.....
    استاد احمدمسعود هم فوت کر..استاد ایمنی شناسی بود...تو این مواقع سخت نباید ایمونو وفریبا رو تهنا بگذاریم بریم پروفشون بگیم میمونیم هنوز
    ارع هانی تجریش موافقم بریممممم:bunnyearsmiley:یادش بخیر منو پ و آ در خیابان و بازار گم بشدیم بعد یوهویی کله ع را بدیدیم از دور افتادیم دنبالش تا بقیه رو پیدا کردیم خخخخخخخخخ
    خب دیگه کارت در اومد باید ته قبول شی:tonguesmiley:
    یکروزبریم تجریش گردی...این تجریش تو دل من نمونه:25r30wi:..........
    امروز ع پیام گذاشتم نبود انگاری بهش اس میدم میگم
    عععع هانی عکس خونتونه بالاخره لوش دادی ... خیلی خوشجله:thanks:
    باشه پس بصورت ضربه فنی و با اطمینان خاک پرونی کردی خخخخخخخخ
    با جارو برقی نمیشدش که باید خاک پرانی میشدش با هوای سرد ...میخاستمم سیم هاش اتصال نکنه....یکبارنمیدونم چی رو اینجوری کردم سیم هاش هوای گرم خورد سوخت......عسک رو دیدی پاک کنمممممم...؟
    اینو دیدی چه خوشگللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل.....میام پاک میکنمشششش فورییییییی حوصله خصوصی با به قول شوکا پخ رو نداشتم....:25r30wi:
    ههههههههه هانی به این میگن هنر نزد ایرانیان است
    با سشوار یخچال میپاکن با جاروبرقی سشوارو تمیز میکنن:25r30wi:
    خوب همون جاروبرقی رو میگرفتی خوب تمیز میشد دااااااااااا
    ها دستم الان نگا کردم خوب شده چیزی نبود
    برم ژل درست کنم بیام
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا