sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سانی کوتاه کنمممممممم خسته شدم ازشوننننننننننن..سنگینی میکنن...موخام پسرانه پسرانه باشن.....
    راستی با ع تو وایبرین عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به ع بگو نامرت من شارژ ندارم اس نمیدم ولی تک که میزنم...........
    حساس کردم موتوریخچال یکم سنگین کارمیکنه ...بازشم کردم ....(خانه تکانی داشتیم ...)بعدش دیدم پرگرد وعبار...با دستمال نمیشدش ...با سشوارخاک پرانی کردیم..بعد سشوار پرگرد وخاک شدش....اونو با جارو تمیز کردم....نمیدونم دیگه الان کار کنن یا نه........دستت چطوره؟شارزرت درست شدش؟راستی فریبا میگفت چیزی ندارن تو یخچال...گفتم کابینت هاشون پر......خخخخخخخ...باشه بازم کالای قاچاقی الان؟...دلم گرفته ..نمیدونم چرا.......
    سانی سوار کشتیش کردن دارن میارن.... فقط گوش به زنگ باش نوم هانی زودتر نیاد دم در خونتونو ماشین رو تحویل بگیره هاااا...
    one-77 برات سفارش دادم. صورتی با سوئیچ سورتی دو تا شاسخینم پشتش. طراحی داخلیشم صورتی هس.
    این مصیبت هایی که بر تو رفته است همش به خاطر اومدن در پروف من است خواستم بگم حواستو بیشتر جمع کنی :25r30wi:
    ه کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...؟! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید :rose:پیام روز بود................
    خالی کردم ...خیلی وقت...ایمونو دعوت کنه .....نمیدونم .....
    هانی ایمونو دعوت نامه فرستاده بریم خونش:4d564ad6::4d564ad6:
    هه اره ......یادش بخیر...
    1- شارژر گوشی کار نمیکرد اومدم تعمیر کنم خراب شدش :sdasdasd: چاقو از دستم در رف دستم از دوناحیه بریده شد
    2- یک سال هس دارم ب خوبی و خوشی از ویندوزی ک نصب هس استفاده میکنم امروز ظهر ماکروسافت یادش افتاد ورژن کپی هس زد غیر فعال:wacsmiley:
    3- دیروز این موقع داشتم عکسارو تو گوشیم نگاه میکردم امروز محو شدن خودشم فقط اونایی ک کوه گرفته بودم:13:
    منو این همه خوشبختی محاله خخخخخخخ

اون شب خواب این استادی ک همش انرژی منفی میده دیده بودم 50تومن صدقه دادماااااااااا انگاری کم بوده دفع بلا نکرده هههه:black_eyed:
    یکبار باهم میریم دوباره عسک میگیریم یادت با بچه ها عسک گرفتنی من وتو پایه بودیم ازجامون تکون نمیخوردیم بقیه عسک مینداختن تو همه عسک ها هستیم......اواتارم مال تایپیک عسک متناسب با کاربر....خخخخ....یارا امنتخاب ککرده بود عین خودم مظلومممممممممممممممممم ومهربون.....میسی.
    هانی هرچی عکس گرفته بودم پریده :5:هر چی عکس تو کوه گرفته بودیم از گوشی پاک شده!!!:sadsmiley::sadsmiley:
    راسی هانی اواتارت موبارککککککککککککککککک:thanks:
    هانییییییییییییییییییییییییییییییییی کلی خندیدم خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااا:25r30wi::25r30wi:اخه تو چرا ب حرف مامانت گوش نمیدی بیای منو ببری هاااااااا:13:
    اینم از طرف من ب مامانت:riz304:یاد بگیر ازش بااااا
    نزن نزن الان فوری خالیش میکنم...:ph34r-smiley:
    سندوقت پر هستشششششششششششششششششششششششششششششششششششش
    سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممم منممممممممممممممممممم:28:
    دیشب یادم نمیاد هانی ... الزایمرم عود کرده:21:
    ارعععععععععععع خوش گذشت جات خالی
    فقط اولش باد موخاست مارو با خودشش ببره
    سلاممممممممممممممم دلممممممممم براتتتتتتتتتتتتتت تنگ شده بود دیشب نتت پرید .....جات خالی دیروز خوش گذشت بهم به تو چی حوش گذشت؟؟؟؟؟
    سلام خوبی..منم میرم جایی....بنیامین پس کنسل شدش؟.....خخخ...راجب انریکو یک چیزایی میگفتن هااااااااااااااااااااااااااا.....خخخخخخخ...چقدر رفاه زده داریم تو این مملکت///:dadad4:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا