N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخخ سلام... خوبی؟
    یکم سرم شلوغه... زیاد نت نمیام... اونروزم تا حد امکان ج دادم اما انجمن هی قاطی میکنه... یادمه برات پ.ب دادم اما موقع ارسال صفحه سفید گشت...
    فقط گوری گیلاناره من فراموش نشوداااا و الا میکشمت... :p7977cujr38iyymsu8:
    مرسی که به یادم بودین
    :rose::rose::rose:
    ناروین جوووووونم چه خشنگه..ووووی ضعف کردم! این زیبایی رو تاحالا ندیده بودم بهترین تصویری که تابحال دیدم منو مجذوب کرد..خیلی ممنونم:thanks::thanks: هرچی از قشنگیش تعریف کنم کمه بازم مرسی خواهری
    نه بابا دختره :65d6a5d6s:
    آخه دلم نمیاد دعواش کنم خودشو مظلوم میکنه تازه با مادرش نیست که خودش تنها اومده مونده با دلش راه نیایم بهانه میگیره خووووووووو:wacsmiley:

االنم نشسته ور دلم هی میگه عمه تموم کن بسه وقتت تموم شده من باید برم بای فعلا خخخخخخخخخخ
    سلام ناروین جان خوب وای ناروین بدبخت شدم :wacsmiley:
    برادر زادم اومده کلیه وسایل شخصیمو تصاحب کرده موبایل تبلت کامپیوتر لاک لوازم آرایش خلاصه همه چیز اصلا نمیزاره نزدیکشون بشم الان سه روزه نمیزاهر ثیکم ارایش کنم والا بوخدا بهش میگم عمه جون بذار من کار دارم کارمو انجام بدم به من میگه عمه چشات ضعیف میشه عینکی میشی ها گفته باشم !!!:65d6a5d6s:
    بعد من میگم شما چشات ضعیف نمیشه میگه نه :5:!!!!!!!من مواظبم آخه به اینم میگن بچه گودزیلاست بخدااااااا:13:
    درد منه اونام...اونجا هم درد پیدا کردممممممممممممممممممممممم .....خخخخخخخخخخخخ
    :mad_majidonline:منتظرمممممممممممممممممممممممممممممممم اخه.....چرا ناراحتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
    چرا ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    :shocked:واتس هپنین؟وات مای الد لاو ایز سد؟هاننننننننننن...راستشوووووووووبگووووووو...عاشخ شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ناری ناری ناری
    سلام
    یه مدتیه نیستم
    مرسی که جویای احوالم شدی:riz304:
    چی شده عزیزم ؟چرا ناارحتی؟
    راستی لیلی و مریم شمالی چرا بن شدن ؟دیگه نمیخوان بیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلوم علوسم خوبی؟
    کشف یک موجود فضایی روی ماه با نقشه گوگل ارث / تیتر ۱
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا