moj
پسندها
334

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• شاعر خان نون بده لطفا ...میخوام بدونم چقد اهل فی البداهه گویی هستید:tonguesmiley:
    از دوزخ تن بهشت را باور کن
    با اتش دوستی لبت را ترکن.........
    نون:black_eyed:
    الان منظورتون من بودم؟:65d6a5d6s:بااااشه:New (6)::auizz3ffy9vla57584x:smiliess (10):
    بعله ما حواسمون جمعه وقتم همش داریم.اوهوووممممم
    فور یوووووووو
    اتفاقا امیدی ندارم ..اگه خدا مارو دوست داره باید دل دوستامو ک اونجان شاد کنه:smiliess (7):
    هیچی رفتن ک با وزیر بهداشت صحبت کنن اما ترهم واسشون خورد نکردن..الانم دارن میرن واسه مجلس دعا کنید.......خیلیم باهاشون بد رفتاری کردن:sadsmiley:
    شما نوشتین من بگم؟؟؟؟عجبا:smiliess (7):
    الان نمونه هایی از گیج زدنمو دیدین:motat:
    خبر ندارید؟؟؟؟نچ نچ نچ......اینجوری حواستون هست دیگه؟؟!!!!!! بااااااااشه:14::sarma:
    استرس دارم امروز همش تو بیمارستان گیج زدم.اصن ی وضعی...مسیولمون میگه عب نداره بکارت برس ایشالله درس میشه.
    کاری نداره ک حروف فارسی کنارشو کنار هم بچین و بخونید..دعا کنید امروز بچهها راضی بیان خونه.....خیلی نگرانم:dadad4:
    زمانبندی خدا بینظیر است/نه هیچگاه دیر/نه هیچگاه زود/کمی بردباری میطلبد و ایمانی بسیار/به او اعتماد کنید
    نگرانی ، بدون انجام عملی آگاهانه و منطقی ، تنها یک اتلاف وقت تمام عیار است

چون چیزی را تغییر نمیدهد،

تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید و شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند ،

با کز کردن و نوشیدن افیون نامیدی و خمودگی، دستهای ذهنتان را زنجیر و روحتان را بیمار نکنید،

همیشه و همیشه بیاد داشته باش که :

از شما فقط حرکت و از خدا، آنچه میخواهی و برکت
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا