elham2012 2014-08-11 :dadad4:سلام شفق مهربونم.فدای تو..چرا نیستی چند وقته آجی,کم پیدایی.. خو دل منم برات خیلی تنگ شده.. ایشالا هرجا هستی خوشحال باشی خواهری جونی..
:dadad4:سلام شفق مهربونم.فدای تو..چرا نیستی چند وقته آجی,کم پیدایی.. خو دل منم برات خیلی تنگ شده.. ایشالا هرجا هستی خوشحال باشی خواهری جونی..
N@RVIN 2014-08-10 خدا نکنه عه زبوونتو گاز بگیر دختر وای چرا خبر ندادی آجی؟!! بمیرم الهی الان بهتری؟ خو آجی چرا مراقب خودت نیستی آخهههههههههه
خدا نکنه عه زبوونتو گاز بگیر دختر وای چرا خبر ندادی آجی؟!! بمیرم الهی الان بهتری؟ خو آجی چرا مراقب خودت نیستی آخهههههههههه
mahii 2014-08-10 شفقی مادر من برم بخوابم اینروزا همش شیفتم.شب خیر مادر.بوووووووس من خیلی دوست دارمااااا خیلی.پیشم بمون:28::smiliess (7):
شفقی مادر من برم بخوابم اینروزا همش شیفتم.شب خیر مادر.بوووووووس من خیلی دوست دارمااااا خیلی.پیشم بمون:28::smiliess (7):
mahii 2014-08-10 احتمال تو درستتره کمبود محبت وتنهاییش باعث شده.من همونجام تو تاپیکش حس کردم تنهاست.......فقط یکار بچگانه بود دخترم .نترس گلم عزیز دلم مهم اینه که ما واقعییم.خودم دوست دارم گلم
احتمال تو درستتره کمبود محبت وتنهاییش باعث شده.من همونجام تو تاپیکش حس کردم تنهاست.......فقط یکار بچگانه بود دخترم .نترس گلم عزیز دلم مهم اینه که ما واقعییم.خودم دوست دارم گلم
mahii 2014-08-10 خخخخخخ کودک درون؟؟؟؟!!!!!1 فکرشو کن چه باحال عین فیلما تخیل پردازیش خوب بودا خخخخ:28: چجوری خودشو لو داد؟؟؟؟/
خخخخخخ کودک درون؟؟؟؟!!!!!1 فکرشو کن چه باحال عین فیلما تخیل پردازیش خوب بودا خخخخ:28: چجوری خودشو لو داد؟؟؟؟/
mahii 2014-08-10 شفقی سلام.واااااا؟خخخخخخخ پسره دروغ میگفت؟؟؟؟؟/:idea_majidonline: عجب شیطونی بودا.....شفقی مریم چرا بن شده؟
شفقی سلام.واااااا؟خخخخخخخ پسره دروغ میگفت؟؟؟؟؟/:idea_majidonline: عجب شیطونی بودا.....شفقی مریم چرا بن شده؟