N@RVIN 2014-08-11 ملضی ها ها هی هووو هااا خخخ ناز نفس خودمم ههههههههههه آره تهنا موندیم هی خدا خخخ نوتی و سفید کجان پس آخه ای بابا
ملضی ها ها هی هووو هااا خخخ ناز نفس خودمم ههههههههههه آره تهنا موندیم هی خدا خخخ نوتی و سفید کجان پس آخه ای بابا
elham2012 2014-08-11 :sad:سلام آجی جونم.خوبی..همه چی بر وفق مراد هست انشالا؟ آجی مرضی,مریمی چرا بن شده؟امروز صبح دیدم کلی ناراحت شدم,چرا خود بنی کرده آخه؟
:sad:سلام آجی جونم.خوبی..همه چی بر وفق مراد هست انشالا؟ آجی مرضی,مریمی چرا بن شده؟امروز صبح دیدم کلی ناراحت شدم,چرا خود بنی کرده آخه؟
N@RVIN 2014-08-11 مررررررررررررررضی همه رفتن کسی با ما نمونده این سفیدمون کجاست نوتی رو هم نمی بینم سالارم محویده ای بابا:sad:
مررررررررررررررضی همه رفتن کسی با ما نمونده این سفیدمون کجاست نوتی رو هم نمی بینم سالارم محویده ای بابا:sad:
شفق بانو 2014-08-10 پخ نرسید کلی نوشتم چشم هرچی شما بگید همون میشه شب خوش عزیزم ( تماس میگیرم پس فردا ):dadad4:
marzi ba 2014-08-10 مریم اگه منو میبینی چرا میگی هیچی نشده هر جا هستی دلت شاد و لبات خندون باشه :heart::heart:
N@RVIN 2014-08-10 سلوووم عزیزم فدای تو منم دلتنگت بودم اتفاقا میخواستم بیام بهت ابرازش کنم بالاخره این ملم گلی خودشو بن کرد؟نامرت (
سلوووم عزیزم فدای تو منم دلتنگت بودم اتفاقا میخواستم بیام بهت ابرازش کنم بالاخره این ملم گلی خودشو بن کرد؟نامرت (
khodaei 2014-08-10 سلام عزیزم...ببخش خودم رو معرفی نکرده بودم آره رویا هستم...مرسی بابت حضورت و عکسای قشنگت مهربون:rose::smilies-azardl (113
سلام عزیزم...ببخش خودم رو معرفی نکرده بودم آره رویا هستم...مرسی بابت حضورت و عکسای قشنگت مهربون:rose::smilies-azardl (113
M M M@RY@M 2014-08-10 مابیشتر چاکریم! فدای آبجی مرضیه جونی... ممنونم ازت آبجی گلم.:smilies-azardl (113:heart::heart: