sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ویییییییییییی....چرا تنبل بازی درمیاری....امروز هوا خیلی گرمه...فک کن من تو اردیبهشت لباس زمستونی میپوشیدم میگم گرمه کلافه شدم......فک کنم تو بخارشدی تا حالا؟خخخخخخخخخخخ
    هههههههههه باشع
    :4d564ad6:
    منم هنوز ناهار نخوردم
    امروز از هم نرفتم :4d564ad6:
    وییییییییییییییییییییییییییی میپرسیدیییییییییییییییییییی دیگه....یکم بعد میرم ناهار...بعدش عصری باهم میپرسیمممممممممممممم.....:4d564ad6:
    نع اس نبود حرف تلفنی:smiliess (14):
    گفتم باید هرچی موخام بهم بگی گف باشه بفرمایید چی میخای:smiliess (15):
    منم نصف شبی خابم میامت گفتم بهت ارفاق میدم بخواب بهدا میپرسم ازت خخخخخخخخخ
    برا من اون عکسی گفتی نمیاره اخه!!!!!!!!1111
    چشمانم روشن........................داشتن میحرفیدن یا اس بازی میکردن.....تعریف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟اولویت اول م شده هااااااااااااااا.....عسک کنار منوی اصلی منظورمه...
    هههههههههههههههههههههههههههههههه اره داد اونم چ دادنی:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    ساعت 1:30 نصف شب!!!!!!!!!!!!!
    موگم بهش چ میکنی؟؟.................. میگه داشتم با م میحرفیدم:5:
    ج اسسسسسسسسسسسسسسسسسسس رو داد......................میگم ماش دکترا قبول نشههههههههههههههههههههههههه من هنوز لیسانس بمونم؟یک دفعه خیلی ترقی کردشششششششششششششششششششششششششششش....از بچه ها چه خبر؟خبر داری ازشون؟
    خخخخ هانی و سانی میرم بخوابم شما هم برید هههه
    چی فک کردی اینا همش زیر زبون تورو کشیدن بودت بیق ددیت بیاد اینارو نشونش میدم
    تبصره:چک سفید امضا قبول است.

برو بخواب:New (6):
    شبت قشنگ...بهش اس بده ..بگو برید شماها هم بخابید دیگه:4d564ad6::4d564ad6:(ته مانده های شیطونی مه..بیق ددی کامل بیاد باید درسی بحرفیم....)
    ههه نع دیجه هانی من هوچ موقع تورا تهنا نمیزارم
    برم بخافم انرژیم ته کشید
    باشه گزارش میدم
    ادامه سریال فردا شب
    لفن خاموشی
    شب خوش هانی هانی:28:
    ای وای یادته...بیدار میموندیم .................خخخخخخخخخخخخ..حالا تنهایی بیدار میمونی........من دیگه برم بخافم....نتایج رو گزارش کنیااااااااااااااااااااااااااا......
    هههههههههههههههههههههه ما بچه های شب امتحانی ک لودیشو یه شبه میخونیم هستیم خخخخخ عملیات انتحاری ب این مهمی رو انجام ندیم
    :riz481:
    اری اری اس بده ببین چخبرا ههههههههههه
    ببینم چه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به خاطر فضولی تا پاسی از شب بیداریممممممممممممممممم.....به ع اس بدم بپرسم جواد تخصص اشو تموم کرد یا خودت بپرس...یکم به نیک انگیزه بدیم....
    زهررررررررررررررررر دخمل ب این خوبی از کوجا موخاستی گیر بیاری والا:sarma:

نپچونده ... رفته اون لاو ترکونی هه:25r30wi: دیگه نمتونه بپیچونه :motat:
    دیگه پررو نشو که...اس خالی اینگلیش حساب میشه.....بقیه اس هامم دو تا بودن..............................................خوبه من پسر نشدممممممم...پس پیچونده؟
    اس دادممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا