sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• وا ینی چی نخند خو :25r30wi:زندگانیخدی هاااااااا شوخلوخ دییر ههههههههه صحنه حساس زندگانی مردمو بگم خخخ
    ها چی فک کردی گفتن ک سهله تو عکسشم میگیری واسم میفرستی .... بعله همچیناس از الان هشدارو بهت داده باشمااااااا:25r30wi::25r30wi:
    صندوقت پر .....خالیش کنننننننننننننننننننننننننن...اره فقط سورت دختره لک ومک داره...من ندارم خب....................
    ای وای دارم میمیرم از خنده....الله....................................اولدوم..... بپرس حتما....نامرتی به من نگیییییییییییییییییی....من خودم میگم بهت....
    اره دیگه خوشمل کردی واسه دلبرت:25r30wi::25r30wi:ببین از عشخ زیادی قلباتون زده بیرون هههه
    موهام مشکی دیگه...دختره موهاش ساری هستش.....خخخخخخخخخخخخخخ....:25r30wi::25r30wi:
    ههههههههههههههه هانی تو مش :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    منم موهامو مش کردم ......ههههههههههههههههههههه:riz481:
    چی گفت بهت؟حتما تا دیر وقت نتی...بعدشم سر کار....درست حسابی که نمیخوری...درست حسابی هم نخابی که هیچی دیگه؟
    شوکا فرستاده......سانی شانس یوخدی کی......خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:28::28::25r30wi:...ای وای حالت چرا بد بود.....این خانمه فکرمو منحرف کرد؟معده ات باز؟یا سرماخوردی؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    نگرانی ، بدون انجام عملی آگاهانه و منطقی ، تنها یک اتلاف وقت تمام عیار است

چون چیزی را تغییر نمیدهد،

تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید و شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند ...

با کز کردن و نوشیدن افیون نامیدی و خمودگی، دستهای ذهنتان را زنجیر و روحتان را بیمار نکنید ...

همیشه و همیشه بیاد داشته باش که :

از شما فقط حرکت و از خدا، آنچه میخواهی و برکت .
    نه من نفرستادم
    وییییییییییییییییی هانی کی شارژ فرستاده ینی:a2d3::rolleyessmileyanim:
    برو برو اجی عادلع کلی خسمه شدی امروز
    شبت بخیر:bunnyearsmiley::heart::thanks:
    یک جا میشناسین اموزش رقص یاد بده.....هاننننننننننننننن..نخندین خببببببببببب...لازمه یاد بگیرم...میام علوسیاتون ابروتون نره خب...من همش به فکر شماهام....
    شبتون بخیــــر آبجــــــی ــهـــــــــای ـــــــگـــــــــــــــلم:4d564ad6:
    بیر لیوان سو سهلیدی اصلا خزانه سویی گتیرم سنه:25r30wi:
    فدای تو:28:

خخخخخخخخخخخخخ عادلع کمپوت چروکیده میشین خو:whistle:
    کمپوت چروکیده با ملاستیکای تربیز خخخ
    ههههههههههههههههههه هانی ک ل ا س رقص موخاییییییییییییی بیا خودم یادت بدم ..............حالا چون تو اشنایی 0.00000000000000000001 پایین تر حساب میکنم

هانی بوگو دااااااااااااااااااااااااا

خخخخخخخخخخخخخخخخ عادلع از اون رقصا بوت برا گوساله ههههه از اونا یادش بدیم
    @#^&](}_)*^%
    ^^&(()&^$##^[_++)
    ^%$^&)()(
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا