sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :25r30wi:هانیه
    چشــــــــــــــــــــــــم
    حتما حواسم هس...تا سانی رو دارم غمی ندارم

بیر لیوان سویوخ سو گتر منه....:smiliess (4):
    ما اینجا می پزیم و پوزونده میشیم:13:
    شب ها خنک تره..یی ذره البتیع
    هههههههههههههههههههههه راج توم اینجایی مخشاتو خوب بخونیااااااااااااااااااااااا
    یک جا میشناسین اموزش رقص یاد بده.....هاننننننننننننننن..نخندین خببببببببببب...لازمه یاد بگیرم...میام علوسیاتون ابروتون نره خب...من همش به فکر شماهام....
    عادله ابجی مواظب باش زبون ولهجه اصلیت یادت نره...یک دوست داشتیم لهجه خودش یادش رفته بود ...تا حالا هم درمان نشده.....سانی نمیگم ....
    هانیییییییییییییییییییییییییی میگم خوووووووو
    حالا بوگو کی زنگیده
    بگو بگو
    خو بگو دا:dadad4:
    سلام آبجی هانیه:rose:
    یاخججیام...یاخجیسان باجی؟
    خدا نشششششششکه تورو سانییییییییییییییییییی من مرده ای این شیطنت تو ام:heart:...هی راج...اینو بدون.
    به بههههههههههههه..........چشممممممممم خوب یاد میگیرم:thanks:
    آتیش پاره نیگاه کن از چه چیزایی شروع کردی به آموزش..:25r30wi:
    اخه من کی شام میخورم؟اونارو خرد کردم گذاشتم بپزن واسه فریز......خخخخخ.....زود بگو بینم چی شدههههههههههههههههههههههههههههههه...اگه خبری شد بهت گفتم؟اگه گفتم مثلن امروز کی زنگید بهم؟اگه گفتم....
    عععععععععع چ زود اومدی
    شام خوردی عایا؟
    فک کنم عادله رف خوسته بود رفته سینما امروز نمیدونم چ اتیشی ب پا کردن خخخخخ
    با کرفس خورشت کرفس وسالاد کرفس درست میکنیم سالادشو بلد نیستم...کلن کرفس دوست نمیدارم ..بدم میاد...زورکی میخورم.................سلام عادله خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بهت اس میدم تعریف میکنم هم طرحو هم ماجرای امشبو :):a2d3:
    چوخ ایستریم سنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :heart:ساااااااانییی
    اللری آغرماسن:smiliess (1):
    الله سنه ساخلاسین باجی:thanks:

قربانت........یا علی
    سلام.آبجی جای شما خالی :13:
    منو پریسا و فاطمه و زهره و آجیش رفتیم بالاخره:4d564ad6:..."آذر و پرویز و دیگران "دیدیم
    جات خالیییییییییییییییییییی کلی خندیدیم:25r30wi: یعک وضی...
    با زهره پوشت سریت غیبت بیکردیم...
    بهدش با میترو برگشتیم منو فاطمه و پریسا...کلی راه برفتیم حرفیدیم
    جااااااااااااااات خالییییییییییییییییییییییی
    آمپولا در چه وضعیتیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستیی از نگارخونه 500 هزار تومن جمع شد :(
    خیلی ناراحت شدم......خدا رختمشون کنه...هیچ وقت سوار هواپیما نشو.....برم کرفس خورد کنم......
    بچه قط شدی؟موخام برم کرفس خورد کنم......مردیم از فضولی....چه خبر شده...راستی هواپیمای تهران طبس هم سقوط کرده.....از هواپیماخوشم نمیادش....قطاربهتره....
    من عضوم ولی اپلود میکنن بلد نیستم چطوری ببینم....باشه با اکانت من میری/////من خروج نمیزنم....همین جوری دیگه....
    خبر دست اولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل...بگو تا از فضولی نمردمممممممممممممم...از ماش چه خبر؟؟؟؟؟//
    بهنام صفوی میگوشم...(من که میگم دوست دارم هرشب وروز عاشقتم....دیونگی نکن بیا...من که هنوز عاشقتم...خخخ..)میدونی یاد نون دزدی از سلف افتادم.....داشتم میترکیدم از خنده ..یاد کارامون میافتدام...وای یاد دوغ هایی مه میدادن ..وسط کلاص مسدود خابمون میومد....مسدود یادت بخیر...
    سلووووم باجی خوفی؟

ووی چه نازه این دختر خانوووم خخ

URL]
    اوکی یکم بعد میخابم...مربی سگ هم استخدام کردن.......خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ........
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا