sane
پسندها
106

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اوکی یکم بعد میخابم...مربی سگ هم استخدام کردن.......خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ........
    به سگش میگه درد وبلات بخوره تو سرم.....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ...چیا که نمیبینم امشببببببببببببببببببببب...الله...
    یک جای باحال پیدا کردم ...دارم میمیرم از خنده.........................................چقدر دنیاهامون با اون دخملا متفاوت...والله...
    اخی....دلممممممممممممممممممم نی نی خاستشششششششششششششششششششششش
    باشه....یادت میگفتن چقدر مویی...من خجالت میکشیدم ..........خخخخخخ.....
    موخام یک کتاب بخرم بپرس ببین اون ورا هستش....بعد بهانه کنم واسه نمایشگاه تب بیام...یا هم زودتر میام فقط ب÷رس ببین هست زحمتم زایل نشه...7استاد امید عزیزی...میکروب انگار....
    فک کنم ایکس بود مگس سرکه رو بررسی میکردیماااااااااااااااااااا......
    میگم خوبه اونجا هستش ...حداقل میبینم یک چیزایی رو.....خخخخ..راستی ژن چی شدش؟
    منم یک دفهه ای چشم خورد ...یادت دستامونو میبردیم زیر اشعه ایکس..ببینیم چه شکلی میشه؟.....یادخریت اون زمانمون افتادم ..همش تقصیر یویا بودا ...به من گفت ببین چه شکلی میشه ..چقدرقشنگ ..منم یک دفه ای دستمو بردم زیرش.....بعد بقیه بچه هام دستاشو بردن زیر اشعه....سرطان نگیریم خوبه....یادش بخیر اون زمان....خخخخخخ...
    :4d564ad6:اخه چرا میخان برنزه شن...سفید که خوشجلتره/////والله.....
    دیگه ازخانم طالبانی بدتر نمیخاد بشه که..سعی میکنم بیخیال باشم:28:
    من برم یکم بگریم ...حالم بهترشه....بعد بخندم.......تو هم مشخاتو بخونیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ناراحت شدم با اینکه به روم نمیارمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ...خیلی هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ناراحتمممممممممممممممممممممم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا