M M M@RY@M 2014-08-08 نه خواهش میکنم..من کی گفتم شما کلاهبردارید.. اون شکلک ی جنتلمن رو نشون میده.. واقعا اون خط خودتون بود؟؟؟خیلی زیبا بود..ممنونم.:sarma:
نه خواهش میکنم..من کی گفتم شما کلاهبردارید.. اون شکلک ی جنتلمن رو نشون میده.. واقعا اون خط خودتون بود؟؟؟خیلی زیبا بود..ممنونم.:sarma:
M M M@RY@M 2014-08-08 سلام داداش همسایه/مرسی بابت امتیاز حالا چرا خندیدید؟؟؟واه!!!:rolleyessmileyanim:
M M M@RY@M 2014-08-06 خب داداشین دیگه..باز انکار؟؟؟!!! هرسوالی دوس دارید بپرسید..شما حق آب و گل دارید..:sarma:
mahsaa 2014-08-03 سلام ممنونم ....پاریس کوچولو.....خخخخخخ.........بروجــــــــــــــــرد :bunnyearsmiley:
sepid71 2014-08-03 هههههههههههههههههه اوخی این گاوا چ بانمکن ووووووووووی مرسی خخخخخخخخخخ اره لامصب تو خون ماست دیگه چ کنیم پوکیدم از رشت اومدم الان ووووووووووووووووووووووووی
هههههههههههههههههه اوخی این گاوا چ بانمکن ووووووووووی مرسی خخخخخخخخخخ اره لامصب تو خون ماست دیگه چ کنیم پوکیدم از رشت اومدم الان ووووووووووووووووووووووووی
sepid71 2014-08-03 ن دیگه نخواستم شما رو ب زحمت بندازم ...همون تعداد قربونیایی ک برام کردن کافی بود ))