mf2009 2014-08-03 اینم اخرین پیام بازید کنندگان برای شما مهم این نیست کجایم یه چه امکاناتی داریم یا چقدر پول داریم مهم یک چیز است چقدر آرزوهای بزرگی داشته باشیم چون اگر بزرگ فکر کنیم چیزهای کوچک را فدای اهداف بزرگمان خواهیم کرد موفق و پیروز باشید اکانت بسته شد
اینم اخرین پیام بازید کنندگان برای شما مهم این نیست کجایم یه چه امکاناتی داریم یا چقدر پول داریم مهم یک چیز است چقدر آرزوهای بزرگی داشته باشیم چون اگر بزرگ فکر کنیم چیزهای کوچک را فدای اهداف بزرگمان خواهیم کرد موفق و پیروز باشید اکانت بسته شد
AWWA 2014-08-03 اگه نمیدونی قضیه از کجا شروع شده برو مکالمه من و آقای نوترو بخون....متوجه میشی ننگ بر بی حجابی و بد حجابی:a2d3::a2d3: نتیجه اخلاقی خوبی بود:smilies-azardl (113
اگه نمیدونی قضیه از کجا شروع شده برو مکالمه من و آقای نوترو بخون....متوجه میشی ننگ بر بی حجابی و بد حجابی:a2d3::a2d3: نتیجه اخلاقی خوبی بود:smilies-azardl (113
AWWA 2014-08-03 حالا آقای نوتر بیاد حرفامونو ببینه شاخ درمیاره...میگه یه کلمه گفتیم روسری ببین بحث به کجا کشیده:j58r36j3gcr4suxymup
حالا آقای نوتر بیاد حرفامونو ببینه شاخ درمیاره...میگه یه کلمه گفتیم روسری ببین بحث به کجا کشیده:j58r36j3gcr4suxymup
mf2009 2014-08-03 اگه دعواس منم هستما میتونید روی ریشه کن کردن بی حجابی روی منم حساب کنید ??????????????????????????????????????????????????????????????????
اگه دعواس منم هستما میتونید روی ریشه کن کردن بی حجابی روی منم حساب کنید ??????????????????????????????????????????????????????????????????
AWWA 2014-08-03 نه اینجوری نمیشه.....باس بی حجابی و بدحجابی رو ریشه کن کنم.....:smilies::smiliess (4):