maxin 2014-08-04 ( یَا قَاهِرَ العَّدُوا - یَا وَالِیَ الوَلِی - یَا مَظهَرَ العَجَائِب - یَا مُرتَضَی عَلِی )
M M M@RY@M 2014-08-03 سلام داداش. خوبین؟ والا من رفتم چندتا تلاوت دانلود کردم و گوش دادم.. این تلاوت بیشتر به نظرم به صدای محمد حسن تسویه چی میخوره!!!:riz304:
سلام داداش. خوبین؟ والا من رفتم چندتا تلاوت دانلود کردم و گوش دادم.. این تلاوت بیشتر به نظرم به صدای محمد حسن تسویه چی میخوره!!!:riz304:
MAHSABANOO 2014-08-02 خو باشه پس خودت بهشون بوگو خو کارتونی خیلی نذارن من همینطوری تشخیصم برا شباهتا کمه چه برسه کارتونی خخخخخخخخخخخخ
خو باشه پس خودت بهشون بوگو خو کارتونی خیلی نذارن من همینطوری تشخیصم برا شباهتا کمه چه برسه کارتونی خخخخخخخخخخخخ
هانیه 2014-08-02 من اب دیده شدم تو اون یکسال انجمن طنزت....از پت ومت تاسیندرلا...خخخخخخخخخخخخخخخ...چه روزگاری بوداااااااااااااااااا...خخخخخخخخخخخ...سخت ولی....خخخخخ...:4d564ad6::4d564ad6:
من اب دیده شدم تو اون یکسال انجمن طنزت....از پت ومت تاسیندرلا...خخخخخخخخخخخخخخخ...چه روزگاری بوداااااااااااااااااا...خخخخخخخخخخخ...سخت ولی....خخخخخ...:4d564ad6::4d564ad6:
هانیه 2014-08-02 من اب دیده شدم تو اون یکسال انجمن طنزت....از پت ومت تاسیندرلا...خخخخخخخخخخخخخخخ...چه روزگاری بوداااااااااااااااااا...خخخخخخخخخخخ...سخت ولی....خخخخخ...
من اب دیده شدم تو اون یکسال انجمن طنزت....از پت ومت تاسیندرلا...خخخخخخخخخخخخخخخ...چه روزگاری بوداااااااااااااااااا...خخخخخخخخخخخ...سخت ولی....خخخخخ...
نوتر 2014-08-02 اتفاقا اسمش عالیه ان شالله خوب خوب میشه بله اون با شفقه. مطمئنا عالی میشه تاپیکت مثل همیشه یاشااااا:rose:
اتفاقا اسمش عالیه ان شالله خوب خوب میشه بله اون با شفقه. مطمئنا عالی میشه تاپیکت مثل همیشه یاشااااا:rose: