mf2009
پسندها
91

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خخخخ استغفراله مشکل از چشمان ریز بین شماست فک کنیم :) هههه
    خیلی عجیبه شما هر حجابی هم میزنید بازم خوشگلید جل دل خالق
    خوب ریگه شیر ما ا تواب بلن نمیشه به به الان چشمانتون هم زمینه ساز گناهه ها عینک دودی فراموش نشه
    یه شی به قدرتش ایمان داره یه شیر هیچ وقت به کمتر از اونی که میتونه بسه رضایت نمیده هیچ منتظر باد نمیمونه تا اونو با امواج خودش به رقص دربیاره اون خودش تصمیم میگیره اراده میکنه و اونون وقته که حتی باد و آب و خاک و آتش هم سر تعظیم براش فرود میآوردند چون یه سیر شایسته تمام اینهاست
    راستش خونه ی ما هم خوابیدن :) من معتاد زنجیریه انجمنم اینجا موندنو به شام ترجیه دادم دیر شده..آوا نقابمم زدم الان اصن به وضی این شکلی شدم

URL]
    من بیدارم

نه متاسفانه گوشیم اندرویدی نیست....
    اتفاقا برخلاف چیزی که بقیه تصورشو میکنن شیر حیوون صلح طلبیه. خیلی صبرش زیاده و خیلی دیر به مرحله غرش میرسه. شاید تو جنگل در شرایط عادی صدای هر حیوونی بیاد ولی خیلی نادر میشه غرش شیرو شنید......نادر ولی اثرگذار
    اگر هم گوشی اندرویدی داری یه برنامه امروز درباره راه درست زندگی نوشتم تموم شد خاستی بگو برات بفرستم تا با اون شاید یکمی قلقلکت بیا و بیدار شی
    میگن یه شیر اگه از خوابش بیدار بشه دیگه هیچ کس جلودارش نیست فقط کافیه از خواب بیدار شی و یه غرش کنی تا تمام گوسفند های که الان فکر میکنن سلطان جنگل شدن حساب کار دستشون بیاد فقط ای کاش به خودت بیایی و به غرشت ایمان داشته باشی تو سلطان این جنگلی
    اشکال نداره راحت باشین....مهم مفهومه که میرسه
    من معمولا حاضر جوابم....ولی تو این مورد کم آوردم...لهم له....داغون شدم اصن
    الانم میبینی کلا غلط املایی دارم با گوشی ام خوب نمیشه نوشت دیگه معذرت
    بذار یه هندونه بذار زیر بغلت من هر چی مردادی ده سوم مرداد دیدم آخرش نابغه شده گفتم در جریان باشی بل ا معروف شدی هوای ما رو هم داشته باش
    میگن شما مردادیی راسته ؟ یعنی شیر زنید ؟
    برو ناروین جون.......نقابم برای احتیاط وردار...خخخخخخخخ
    شام خوش بگذره ولی بکر نمیکنی یکمی برام شام دیر باشه ما معولا این موقعه شب میخاببم
    بذار یه واقعیتی رو اعتراف کنم من برت پیتم فقط میخاستم ریا نشه تا الان نگفته بودم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا