M M M@RY@M 2014-08-04 فدای آبجی مرضیه مهربونم... نه مدیر نمیخوام بشم..هیچوقت دوس ندارم مدیر رادیولوژیا بشم... ی چیز دیگس...حالا فعلا درابهامه!!!:sarma:
فدای آبجی مرضیه مهربونم... نه مدیر نمیخوام بشم..هیچوقت دوس ندارم مدیر رادیولوژیا بشم... ی چیز دیگس...حالا فعلا درابهامه!!!:sarma:
M M M@RY@M 2014-08-04 قابلتو نداشت آبجی گلم... نه بابا!آبی نمیشم..مدیر این رادیولوژیا شدن اصن کفاره داره!!! اینقد که غیرفعال اند و به هم بی توجه ان...درگوشتو بیاربه هم حسودی میکنن...باورکن!)
قابلتو نداشت آبجی گلم... نه بابا!آبی نمیشم..مدیر این رادیولوژیا شدن اصن کفاره داره!!! اینقد که غیرفعال اند و به هم بی توجه ان...درگوشتو بیاربه هم حسودی میکنن...باورکن!)
M M M@RY@M 2014-08-04 آخه به شفق گفتم ولی جواب نداده هنوز..من آخرش موعتاد میشم...:thumbsupsmileyanim:
M M M@RY@M 2014-08-04 آخه سورپرایزو که نمیگن...به زودی همتون متوجه میشین.. وووی منم جو گیر شدم که قبول کردم...:dadad4:
M M M@RY@M 2014-08-04 مرسی منم خوبم آبجی خوبم.. ما بیشتر چاکریممممم راستش آقا بیوستا که قبول نکردن اون کارو کنن..شفقم هنوز جوابمو نداده... :dadad4:
مرسی منم خوبم آبجی خوبم.. ما بیشتر چاکریممممم راستش آقا بیوستا که قبول نکردن اون کارو کنن..شفقم هنوز جوابمو نداده... :dadad4:
M M M@RY@M 2014-08-04 سلام مرضیه گلمممممممم خوبی آبجی عزیزم؟ دماغت چاقه جیگرمن؟:heart::thanks::thanks::thanks:
AWWA 2014-08-03 نترس حجاب منم مث خودته:thumbsupsmileyanim: میدونی اگه الان حافظو باز کنم چی میگه؟؟ "مکن به فسق مباهاتو زهد هم مفروش" مث یه مادر آدمو نصیحت میکنه:14:
نترس حجاب منم مث خودته:thumbsupsmileyanim: میدونی اگه الان حافظو باز کنم چی میگه؟؟ "مکن به فسق مباهاتو زهد هم مفروش" مث یه مادر آدمو نصیحت میکنه:14: