A A a_67 2014-08-03 به من چه پروفایل خودته، هواشو خودت باید داشته باشی دیگه هههههههههههههه :riz277::motat:
baran71 2014-08-03 یکم بخند... یکم خوش باش.. یکم مهربونی کن.. بی خیال.. ارزش نداره که دلت غم بگیره نگاه.. ما هنوز خدا رو داریم.
یکم بخند... یکم خوش باش.. یکم مهربونی کن.. بی خیال.. ارزش نداره که دلت غم بگیره نگاه.. ما هنوز خدا رو داریم.
MAHSABANOO 2014-08-02 امیدوارم البته به حرف دکتر دارم گوش میدم و سبزیجات خام نمیخورم بلکم این معده داغون شده حاصل از ماه رمضون درست بشه
امیدوارم البته به حرف دکتر دارم گوش میدم و سبزیجات خام نمیخورم بلکم این معده داغون شده حاصل از ماه رمضون درست بشه
MAHSABANOO 2014-08-02 بله اجی یکم بهترم بعد یه سرم و 5 تا امپول خوب شدم هههههههههههههه البته هر از چند گاه اثراتش میاد
M M M@RY@M 2014-08-01 من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..