M M M@RY@M 2014-08-01 من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
شفق بانو 2014-08-01 سلام داداش قرار نبود هرکی مهمون صندلی بشه جواب بده / این سوال رو مهسابانو دوست داره / دیشب سوال کم اومد /گفتیم به اقا محمد دوست دارن جواب بدن منظورتون کدوم پست ؟ این پست خودم اومد برام تا حالا هم کسی این سوال رو جواب نداده /تکراری نیست /
سلام داداش قرار نبود هرکی مهمون صندلی بشه جواب بده / این سوال رو مهسابانو دوست داره / دیشب سوال کم اومد /گفتیم به اقا محمد دوست دارن جواب بدن منظورتون کدوم پست ؟ این پست خودم اومد برام تا حالا هم کسی این سوال رو جواب نداده /تکراری نیست /
M M M@RY@M 2014-08-01 سلام آقا داداش... نخیر..مخفف آجی بزرگ همون آجیب میشه(چون شما ی چیزایی رو نمیدونی الان!رمزیو رموزیه!) باشه..من دیگه میگم آجا..:riz304:
سلام آقا داداش... نخیر..مخفف آجی بزرگ همون آجیب میشه(چون شما ی چیزایی رو نمیدونی الان!رمزیو رموزیه!) باشه..من دیگه میگم آجا..:riz304:
leylii 2014-08-01 ممنونم ..خخخ مکس خیلی ناز و با مزه بودینااا :tonguesmiley::tonguesmiley: البته به چشم خواهری :riz513:
ممنونم ..خخخ مکس خیلی ناز و با مزه بودینااا :tonguesmiley::tonguesmiley: البته به چشم خواهری :riz513:
شفق بانو 2014-07-31 خخخ خواهش میکنم چشم پیداش میکنم /خودمم برام جالب شد بدونم کی هستن کی قشنگ قرائت میکنن :auizz3ffy9vla57584x:riz304::riz304:
خخخ خواهش میکنم چشم پیداش میکنم /خودمم برام جالب شد بدونم کی هستن کی قشنگ قرائت میکنن :auizz3ffy9vla57584x:riz304::riz304:
شفق بانو 2014-07-31 بله روزه هم جز عبادات هست دیگه /40 روز روزه میگیرن /خیلی کم میخوابن / بیشتر عبادت میکنن اعتکاف . دوری از محرمات وامور دنیوی داداش نکنه میخوایین به درجه ی ... نائل بشین؟ التماس دعا
بله روزه هم جز عبادات هست دیگه /40 روز روزه میگیرن /خیلی کم میخوابن / بیشتر عبادت میکنن اعتکاف . دوری از محرمات وامور دنیوی داداش نکنه میخوایین به درجه ی ... نائل بشین؟ التماس دعا
شفق بانو 2014-07-31 خب داداش عدد40 یه عددی که برای تذهیب نفس ( زاهدا 40 روز گوشه نشینی و عبادت میکنن/ و عدم خورد گوشت و فراورده های حیوانی ) برای طهارت کامل . وبه درجه عرفان برسن .
خب داداش عدد40 یه عددی که برای تذهیب نفس ( زاهدا 40 روز گوشه نشینی و عبادت میکنن/ و عدم خورد گوشت و فراورده های حیوانی ) برای طهارت کامل . وبه درجه عرفان برسن .