waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• چرا همه تون عکس خوردنی میذاریییییین؟؟؟؟؟:(40):
    والا اینا رو به خاطر این نگاه مکش مرگ ما آواتارم گرفتم بیا مهمونی خونمون به شما هم میدیم
    جنابعالی کی کاندیدای مدیریت شدی ما نفهمیدیم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    قربونت مهسا جونممم. خوشحالم که حالت بهتر شد..:28: اره دارم بهنتیجه کمکم میرسم... منتظرم شنبه بشه برم پرس و جو اینا.. تصمیمو بگیرم:21:
    یادم نبود هنوز تموم نکردی .. باشه عیبی نداره .. حتما یه برنامه ریزی باید بکنی که وقت کم نیاری، زبان رو یادت نره جیگر
    منم میخوام برنامه بریزم هر شب 1 2 ساعت زبان بخونممم... حالا برا کنکورم نه،اما حتما باید زبانمونو خوب کنیمم

غصه نخور عزیزممم ،همیشه اولش حسه تموم نکردن حسه قبول نشدن حسه عقب بودن از بقیه میاد سراغه ادم،اما اگه یه ماه برنامه ی که ریختی رو اجرا کنی ،برعکس حسه خوشحالی و امید میاد سراغمون
    بهت قول میدمممممم:smilies-azardl (113
    ای جونم.. ناراحت نباش.. خب اولشه یه مقدار طول میکشه، مهم نیست در روز چند صفحه میخونی مهم اینه که همون 7 8 صفحه هم خوب متوجه بشی.. چون باره اولته باید بیشتر مرورکنی عزیزممم

نگران نباش یه عالمه وقت داری... اگر همین مقداره کم رو مداوم بخونی به اونایی که این درس رو خوندن میرسی...:28:
    لبخنــــــــــد، راه کـــــــــم خــرجـــــــي براي تغيــــــــر چهـــــــــــره است.

مثل آواتوره من لبخند بزن دوسته من.
    سلام عزيزم. منم دلم برات تنگ ميشه. يه چند روزيه حوصله هيچ كاريو ندارم.:dadad4: خواهش ميكنم قابلتو نداشت:thumbsupsmileyanim:
    عمريست تقليد شطرنج بازان فهيم را در آورده ايم
    ناگاه فهميدديم كه اصلا "حريفي" وجود ندارد
    ما " مات" بي حركتي خود شده ايم.
    سلام دوست خوبم
    خوشحالم که خوشت اومده ازشون:thumbsupsmileyanim:
    مرسی
    سلام خانومی :x
    طرحم شروع شد. درس هم میخونم.
    یکم برنامه هام بهم ریخته ست. اصلا نمیفهمم کی شب میشه. :دی

خوبی تو ؟ :x
    آدمها را به میزان درکشان بسنج نه به اندازه مدرکشان؛ چرا که فاصله ی زیادی از مدرک تا درک وجود دارد. مدرکی که درک بالاتری به ارمغان نیاورد ، کاغذ پاره ای بیشتر نیست. مهمترین نشانه ی درک بالاتر تواضع بیشتر است .
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا