sa@@ra
پسندها
92

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هههههه مگه من قبلا چه جوری بودم نامرد حتما باید فحشت بدم :25r30wi::25r30wi: جنبه نداری دیگه
    تو شایسته بهترین های پس اگه وزارت بهداشت لیاقتت رو ندونست دلیل نمیشه که تو مشکل داری دلیلش اینه که این سیستم گزینشش اشتباس همین و بس

http://olumpezeshki.ir/thread13822.html#post506513

تاریخ انتخاب ترین های سایت از امشب شروع میشه گفتم بهت بگم جا نمونی
    البته با خرید های امروز شد 8 میلیون :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    مودم dlink
    به فکر ماشین هستم قرار بود تا آخر تابستون بگیرم البته داشتم دهن خودم رو سرویس میکردم دیگه گفتم یه ذره فشار از روم برداشته شه ولی صد در صد تا آخر سال میگرم لامصب فقط 7 میلیونش کمه تا 206 بگیرم :j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup
    یه نظری هم به این بده به قیمتش میارزه ؟ هندزفری بلوتوث جبرا Jabra WAVE
    دیگه خودمو نابود کردم امروز گوشی + مودم بی سیم + لپ تاب + لوازم جانبی شون الانم دیگه دیدم چیزی پیدا نمیشه گفتم یه هدفون بلوتوثی بگیرم دیگر دختر کش دختر کش شدم الانم احتمالا برم بیرون یه کت تک با یه شلوار لی آبی بگیرم فقط مواظب باش تو خیابون ندوزنم :smilies-azardl (113
    خدا رو شکر ما الان 30 ساله ارشد نداره رشتمون پس منو نترسون منو خدا زده دیگه از چیزی هراس ندارم :25r30wi:
    فردا میری اعتراض حضوری ؟ فقط لنگه کفش یادت نره همرات ببری لازم میشه :25r30wi::25r30wi:
    نه بابا اختیار داری میخاستم کلا تغییر دکوراسیون بدم گفتم امروز دلم رو بزنم به دریا بین چند تا گزینه گیر کرده بودم مشورت گرفتم ممنون :rose:
    یه مودم وایرلس هم هست اونم لطف کنی ممنون میشم 1 یا 2 ؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا