marzi ba 2014-07-24 گریه هاى شبانه ام را اگر باور نمى کنى از جیرجیرک هاى کنج اتاقم بپرس که هر شب هق هق گریه من جیرجیرشان را در گلویشان خفه می کند…!!!
گریه هاى شبانه ام را اگر باور نمى کنى از جیرجیرک هاى کنج اتاقم بپرس که هر شب هق هق گریه من جیرجیرشان را در گلویشان خفه می کند…!!!
marzi ba 2014-07-24 کاش.. اون لحظه ای که یکی ازت میپرسه “حالت چطوره” ؟ و تو جواب میدی خوبم… کسی باشه محکم بغلت کنه و آروم توی گوشت بگه میدونم خوب نیستی…!
کاش.. اون لحظه ای که یکی ازت میپرسه “حالت چطوره” ؟ و تو جواب میدی خوبم… کسی باشه محکم بغلت کنه و آروم توی گوشت بگه میدونم خوب نیستی…!
شفق بانو 2014-07-24 سلام به روی ماه ت عزیزم اتفاقا اجی م این بشه هارو خیلی دوس داره باشه اجی جونم حتما/یه ماچ گنده از لپش میکنم :heart::rose:
سلام به روی ماه ت عزیزم اتفاقا اجی م این بشه هارو خیلی دوس داره باشه اجی جونم حتما/یه ماچ گنده از لپش میکنم :heart::rose:
leylii 2014-07-24 خخخ ووی مرضی این شکلکه که تو باکس گذاشتی خیلی باحاله خخخخخخ :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
شفق بانو 2014-07-24 بزرگیت رو رسوندم اجی گلم/ اجی م هم میگه: علیک سلام مرضیه خانوم .اجی بزرگ شفقی .طاعات شماهم قبول باشه مرسی. بچه هاتون رو هم میشناسم (همون زرافه ها.قربان شما. شبنم) :heart::rose:
بزرگیت رو رسوندم اجی گلم/ اجی م هم میگه: علیک سلام مرضیه خانوم .اجی بزرگ شفقی .طاعات شماهم قبول باشه مرسی. بچه هاتون رو هم میشناسم (همون زرافه ها.قربان شما. شبنم) :heart::rose: