sane 2014-07-24 مرسی بدک نیستم اره چن روز پیش منم همینجوری اتفاقی رفتم یجایی پروف اون بود ینی ............ قابل گفتن نیس کلا از نت بدم اومد تو چطوری پی سی درس شد؟ یا با لپ تاپ ملت میای؟
مرسی بدک نیستم اره چن روز پیش منم همینجوری اتفاقی رفتم یجایی پروف اون بود ینی ............ قابل گفتن نیس کلا از نت بدم اومد تو چطوری پی سی درس شد؟ یا با لپ تاپ ملت میای؟
شوکا88 2014-07-24 هانی بالاخره گفتم خونه) اخیششششششششش فقط عددشو نگفتم خخخخخخ گفتم امسال همش رفت روو کرمانو بوشهر مدرسو حذفیدن نامرتا بابام میگ همین مونده ادم بره ازینجاکرمان))خخخخ نمیدونه توو این اوضاع کرمان حکم لس انجلسو دارع
هانی بالاخره گفتم خونه) اخیششششششششش فقط عددشو نگفتم خخخخخخ گفتم امسال همش رفت روو کرمانو بوشهر مدرسو حذفیدن نامرتا بابام میگ همین مونده ادم بره ازینجاکرمان))خخخخ نمیدونه توو این اوضاع کرمان حکم لس انجلسو دارع
maxin 2014-07-24 سلام .برا گذاتشتن گل کدش رو کپی پیست کن تو جای امتیازا(کپی پیست نه نوشته کد رو با موس بکش بیار)
هانیه 2014-07-24 عسک هاتو دیدم ...دلم گرفت ...:dadad4:.......روحت شاد گل من ....ماه عسل نیگاه نمیکنم ....اعصابم داخون میشه .....26ماه رمضون سال 93...دلم برات تنگ شده.....:dadad4:
عسک هاتو دیدم ...دلم گرفت ...:dadad4:.......روحت شاد گل من ....ماه عسل نیگاه نمیکنم ....اعصابم داخون میشه .....26ماه رمضون سال 93...دلم برات تنگ شده.....:dadad4: