شفق بانو 2014-07-23 بله حیف /اما باز میشه گذاشت صندوق عقب ماشین بریم بیرون شهر خخ:smilies-azardl (113
شفق بانو 2014-07-23 مرسی سپید جان :28::riz481::riz481: یاد خودم افتادم هیچ وقت نتونستم دوچرخه سواری کنم / فقط سه چرخه)
marzi ba 2014-07-23 سیلام خوفی اون دخملا چه خوشملن چه لپای سفتی هم دارن خو بخام اذیتشون کنم طفلیا دردشون میات نامرت تو کوجایی دیلم برات تنگ شده ها:mad_majidonline::mad_majidonline::sad:
سیلام خوفی اون دخملا چه خوشملن چه لپای سفتی هم دارن خو بخام اذیتشون کنم طفلیا دردشون میات نامرت تو کوجایی دیلم برات تنگ شده ها:mad_majidonline::mad_majidonline::sad:
elham2012 2014-07-21 سللم سپید جونم.خوبی آجی؟ عزیزم فیزیولوژی بعدش طرح نداره,یکی از بچه های ارشدش تایید کرد..حالا ما اگه بریم این رشته بعدش باید دوسال طرح خودمونو بریم حالا یا تو دانشگاه یا آزمایشگاه.این دوستم میگفت میتونی همون طرح لیسانستم بری
سللم سپید جونم.خوبی آجی؟ عزیزم فیزیولوژی بعدش طرح نداره,یکی از بچه های ارشدش تایید کرد..حالا ما اگه بریم این رشته بعدش باید دوسال طرح خودمونو بریم حالا یا تو دانشگاه یا آزمایشگاه.این دوستم میگفت میتونی همون طرح لیسانستم بری
M M M@RY@M 2014-07-20 امشب متنی ندارم..حرفم حرف ساده ایست.. امشب مرا یادکن درهر "الغوث"که میگویی! شاید به حق"یا رب" گفتنت "خلصنا"یت برای من هم مستجاب شود...:rose:
امشب متنی ندارم..حرفم حرف ساده ایست.. امشب مرا یادکن درهر "الغوث"که میگویی! شاید به حق"یا رب" گفتنت "خلصنا"یت برای من هم مستجاب شود...:rose: