شفق بانو 2014-07-22 انشالله که بیان /توکل برخدا / :rose: اگه بدونن زیارت عاشور تو سحر خونده بشه چقدر ثواب داره یه ثانیه هم درنگ نمیکردن بخصوص دم افطار سلا دادن به اقا ابا عبدلله (ع)
انشالله که بیان /توکل برخدا / :rose: اگه بدونن زیارت عاشور تو سحر خونده بشه چقدر ثواب داره یه ثانیه هم درنگ نمیکردن بخصوص دم افطار سلا دادن به اقا ابا عبدلله (ع)
شفق بانو 2014-07-22 خخ بله داداش نمیدونم چش شده به قول مرضیه فکر کنم اواتارم روزه بوده بهم نگفته این فسقلی ):black_eyed: مرسی مرسی الان میبینم /لطف کردین :rose:
خخ بله داداش نمیدونم چش شده به قول مرضیه فکر کنم اواتارم روزه بوده بهم نگفته این فسقلی ):black_eyed: مرسی مرسی الان میبینم /لطف کردین :rose:
شفق بانو 2014-07-21 سلام داداش بیزحمت اسم mbamari اضافه کنید به لیست دوستانی که تو ختم سوم شرکت کردن . جزء 29 (اواخر ) مرسی
سلام داداش بیزحمت اسم mbamari اضافه کنید به لیست دوستانی که تو ختم سوم شرکت کردن . جزء 29 (اواخر ) مرسی
شفق بانو 2014-07-21 داداش درگوشی یه چیز بگم ( پروف من میایین با سفید ننویسین تابلو میشه با زرد بنویسین لطفا ) خخ همه میینن فقط ما نمیبینیم ) بله داداش نیدونم چه بلایی سرش اومده
داداش درگوشی یه چیز بگم ( پروف من میایین با سفید ننویسین تابلو میشه با زرد بنویسین لطفا ) خخ همه میینن فقط ما نمیبینیم ) بله داداش نیدونم چه بلایی سرش اومده
شفق بانو 2014-07-21 داداش درگوشی یه چیز بگم ( پروف من میایین با سفید ننویسین تابلو میشه با زرد بنویسین لطفا ) خخ همه میینن فقط ما نمیبینیم بله داداش نیدونم چه بلایی سرش اومده
داداش درگوشی یه چیز بگم ( پروف من میایین با سفید ننویسین تابلو میشه با زرد بنویسین لطفا ) خخ همه میینن فقط ما نمیبینیم بله داداش نیدونم چه بلایی سرش اومده