کرهانی 2014-07-21 بیخیال بابا شما که رتبه ات خوبه حرص چی میخوری آخه؟؟؟:New (6): حرصارو من باید بخورم:14:
هانیه 2014-07-19 نمیدونم......موخای حساب بدم بعد یک دونه از اون خشکیده ها که دارن خراب میشن رو بهت میدم البته پولی....:riz481:
نمیدونم......موخای حساب بدم بعد یک دونه از اون خشکیده ها که دارن خراب میشن رو بهت میدم البته پولی....:riz481:
B B bme88 2014-07-19 ممنوووووون آخه من اینو به خاطر دانشگاه تهران شرکت کردم فقط هرچند که بعد اینکه رتبه های علوم اومد سرد شدم و اصلا نخوندم دیگه الان میترسم انتخاب کنم و جای یه نفر دیگه که میتونست قبول شه رو بگیرم آخه وزارت علوم رو تقریبا مطمئنم قبول میشم
ممنوووووون آخه من اینو به خاطر دانشگاه تهران شرکت کردم فقط هرچند که بعد اینکه رتبه های علوم اومد سرد شدم و اصلا نخوندم دیگه الان میترسم انتخاب کنم و جای یه نفر دیگه که میتونست قبول شه رو بگیرم آخه وزارت علوم رو تقریبا مطمئنم قبول میشم
B B bme88 2014-07-19 من 26 شدم ولی وزارت علوم یا تربیت یا علم و صنعت یا خواجه قبول میشم احتمال 99 درصد دیگه اینو انتخاب نمیکنم تبریک ویژه میگم موفق باشی 40):
من 26 شدم ولی وزارت علوم یا تربیت یا علم و صنعت یا خواجه قبول میشم احتمال 99 درصد دیگه اینو انتخاب نمیکنم تبریک ویژه میگم موفق باشی 40):