amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• راست میگیا با وجود دوستایی مثل تو ولیلی دشمن میخوام چیکار ؟ :smiliess (13): الان میخوای بگی آه تو منو گرفت اما کور خوندی من بیدی نیستم که با این بادا بلرزم :image170:
    طرحم هم خیلیم خوبه همه چی آرومه و منم خیلی خوشبختم بســـــــــــــــــوز :smiliess (3):
    مسافرتم میرم یه چند وقت دیگه که از USA بهتون زنگ زدم التماس نکنی که تورو هم ببرم که عمرا این کارو کنم
    تو اگه دوستم بودی که باید الان به جای من میرفتی طرح آخه تو چطور داداشی هستی غیرتت کجا رفته چطور میذاری خواهرت بره شهر غریب :13:
    سلام.مرسی،شما خوبید؟ آواتارم خودم نیستم ولی عکسم بله خودمم.دوستان میگن شبیه بازیگرا میمونم،حالا نمیدونم راست میگن یا شوخی میکنن داداش گلم!
    کرم ابریشم ابتدا بصورت کرم است و موقعی که به دور خود پیله ای می تند، ظاهراٌ مرده به نظر می رسد. اما در واقع چنین نیست. بله او در حال تبدیل شدن به پروانه است. گاهی اوقات کافی است که به خدا اعتماد کنیم، زیرا اوست که می داند چه موقع ما باید به پروانه مبدل شویم...
    همیشه اشتباهات هنگام وقوع دردناک هستند اما سالها بعد مجموعه ای از اشتباهات همراه شماست که شما را به موفقیت میرساند . .
    همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند ،با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی.
    سلاممممممممممم امیریییییییییی چطوری؟؟استارتو زدی واسه درس:a2d3:؟/؟یا نه:p7977cujr38iyymsu8:
    سلااااااااام داداش...
    آهای همسنگر لبخندای خدا مشکرم مشکرم... :riz304:
    ایشالا از همین بمبای هسته ای ک قایم کردیم می زنیم تو میدونش با خاااااااک یکیش می کنیــــــــم... :a2d3::4d564ad6:
    سلام داداشی مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    ان شالله روز خودت :25r30wi:
    سلاممممممممممممممممممممممم امیرییییییییییییییییییییییییییی مرسییییییییی که یادت بود ممنو.نم :4d564ad6:
    من برگشتتتتتتتم...
    خو برو دیگه توام...بابا ی دفعه بیخیال همه چی شو برو خوش بگذرون...!
    واقعا نیازه..... منو ک متحول کرد!!!!!!! دیگه نمی خواستم برگردم ب زور منو برگردوندن!! :sdasdasd:
    همون دوستت ک خیلی خوفه!من ینی دوس دارم یکی از اینا داشته باشم هی بذارمش سر کار...
    بابا از هرچی ک اطرافته لذت ببر!همون دوستت خیلی فاز میده وا3 خندیدن :))))))))
    بیارش اینجا با نگار 3تایی حالشو جا میاریم ^_^
    خو حالا ک نمیذاریش تو لیست سیا بذا بگم ک انقده این بشر چشاش شوووووووره! دیدیم چ بلایی سرت آورده!اصن منم این خانوووووووووم چش کرد کنکور قفول نشدم! :sad:
    اوهوم...خیلی خرخونه!تازه من ی کم نرمالش کردم!الآنم ازش غافل شیم زودی چنبره میزنه رو دفتر کتاباش :25r30wi:مارم اغفال میکنه...!
    تجربه ی این همه کنکور دادن ب من ثابت کرده ک ما امسال نخونیمم قفولیییییییم! پس زیاد تو امر تحصیل سخت نگیرید...
    فتوای جدید لیلی :auizz3ffy9vla57584x
    ای جااااااااااااااااااااااااااان یعنی در حد تیم ملی کیف کردم که بعضیا حالتو گرفتن :a2d3: ما که زورمون بهت نمیرسه مگه این که این بچه های نازنین یه کاری کنن
    مارو که خارج نفرستادی حداقل تا این شمال خودمون بفرست بخدا پوسیدم ته خونه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
    میگم دیگه از حالا به بعد حواست باشه یه وقت یه دونه از آه و نفرینهای خطر ناک در حقت نکنم هر چی میگم باید قبول کنی :a2d3:
    خودم میدونستم سر هم به اندازه یه بلیط رفت و برگشت نمیشی آخه تو هم دوستی که ما داریم :65d6a5d6s: یعنی این شانسه که من دارم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    ان شالله از یه جایی که فکرتونم بهش نمیرسه یه 30 - 40 تا مهمون واستون بیاد تا بفهمی مهمون داری چه طعمی داره :smilies-azardl (12)
    اعصاب مصاب نداریا اینجوری پیش بری تا 30 سالگی سکته رو زدی:25r30wi:
    من اگه پول داشتم که الان اینجا نبودم :13: آخه من پولم کجا بود که تو رو هم ثبت نام کنم خدا خیرشون بده 340 هزار تومن مگه سر گردنه اس
    ای ول واقعا میخوای منو بفرستی خارنج گفته باشم من برم دیگه برنمیگردم به کمتر از USA هم قانع نیستما حالا قیمت کلیه خیلی نیست فکر کنم باید قلب یا کبدتو هم تقدیم کنی :thumbsupsmileyanim: چه دوست خوبی هستی تو
    تازه گروه دوم ایل و تبارمون هم دیشب تشریف فرما شدن به جای اینکه اونا مارو دعوت کنن مثلا شمال ساکنن و بگن ما بریم کنار دریا اونا اومدن جدا شانس رو میبینی :13:
    به به میبینم بلدی نطق هم کنی
    من بچه ام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان این فحش بود یا دلسوزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :image170: حقته تو همون خونتون بمونی و بپوسی پسر حسود
    منو باید خدا ببخشه این لیلیه چه کاره اس ؟ :smiliess (13): بزارمتون توی لیست سیاه ؟ :smiliess (13):
    آقا من زشتم اگه عکسمو بزارم ملت فراری میشن :25r30wi:
    میبینم تو نیز چون ما سربار و نان خوری بیش نمیباشی پس به این زودیا تورو هم شوت میکنن بیرون ناراحت نباش در این درد تنها نیستی همه ما هم دردیم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
    تو که برنامه مسافرت مارو بهم زدی دیگه چی از جون من میخوای هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :p7977cujr38iyymsu8: مگه خوشی زده به دلم تورو هم با خودم ببرم من میخواستم برم یه 2 روز از دست تو و لیلی راحت بشم که نشد
    آدمها را به میزان درکشان بسنج نه به اندازه مدرکشان؛ چرا که فاصله ی زیادی از مدرک تا درک وجود دارد. مدرکی که درک بالاتری به ارمغان نیاورد ، کاغذ پاره ای بیشتر نیست. مهمترین نشانه ی درک بالاتر تواضع بیشتر است .
    خدایا! خورشید را به من قرض میدهی ؟ از تو که پنهان نیست سرزمین خیالم سالهاست یخ بسته است...
    من میگم چرا برنامه مسافرتم کنسل شد نگو بعضیا منو چشم زدن :p7977cujr38iyymsu8: ای حسود تنگ نظر آخه من کی رفتم خوش گذرونی من بیچاره که 1 سال بکوب درس خوندم اصلا دختر آفتاب مهتاب ندیده شدم :25r30wi:
    حالا حقته با برو بچ نت یه هفته خراب شیم رو سرت و تو خونتون لنگر بنداریم تا تو باشی دیگه منو چشم نزنی :(50):
    راستی جریان اون کارخونه حل شد عالیییییییییییییییییییه من اینو به فال نیک میگیرم پس امسال ارشدم قبولی . راستی تو احیانا تو قصد نداری بشینی درس بخونی تنبلی بسه این تابستون زیادی خوردین و خوابیدین باید یه کم حالتونو بگیرم :smilies-azardl (181
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا